Ja."Miro" pisze:Kto dziś z Jaworzna ubezpieczał Lancie Delte u mojego ojca?
Nie u ojca tylko u mamy

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Ja."Miro" pisze:Kto dziś z Jaworzna ubezpieczał Lancie Delte u mojego ojca?
No faktycznie u mamy,a nie u taty"igrek" pisze:Ja.
Nie u ojca tylko u mamy
Dzieki za fatyge."Miro" pisze:A więc tak OC przy 60% zniżki kosztuje 618zł za cały rok. Jeśli chciałbyś to podzielić na dwie raty zapłaciłbyś 324,32"mario09" pisze:26-680
Natomiast jeśli chciałbyś ubezpieczyć bezpośrednio u mojego taty przesyłasz ksero dowodu rejestracyjnego i ksero ostatniej ważnej polisy ubezpieczeniowej gdzie widnieją na niej zniżki,a wtedy otrzymasz 10% taniej i składka roczna wyniesie 556,20,a w dwóch ratach 2x292
No problem"mario09" pisze:Dzieki za fatyge.
bolek pisze:wszystko cacy, tylko że jak już kiedyś pisałem w ich katalogu nie ma takiego samochodu jak Dedra z silnikiem 1747ccm 83kW, więc nie da się ubezpieczyć."Arcana" pisze:witam
a może tak konto w mBanku ??
jeszcze taniej a do tego ubezpieczenie w Benefii![]()
Ale ceny mają OK
Odpisze Ci w weekend jak się spotkam z ojcem bo już nie mieszkam w Jaworznie...jurk pisze:
Wyliczenia dla:
Lancia Thema III 2.5 turbo ds LS
Kod pocztowy 26-680
Pełne zniżki
Wiek najmłodszego właściciela 27 lat
-- 26 Maj 2009, 14:24 --
generalnie to witamy na forum!omega7 pisze:witam, nie chcę tutaj macić za bardzo, ale jakoś czytałem kiedys mocno niepochlebne opinię o MTU;), ale już nie pamietam gdzie, więc na tym koniec;)-na jakimś forum, a czasem ludzie różne rzeczy po forach piszą;)
trochę z innej beczki;) przypadkiem trrafiłem na taki stary artykuł - widział ktoś coś takiego - >http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/art ... /576915113 ?weszło coś takiego w życie czy nei weszło?>
Ja jestem za spisywaniem oświadczeń, ale w przypadku gdy ktoś ze sobą nie będzie miał OC to raczej nie ma szans, żeby ktoś chciał takie oświadczenie spisywać:) ja przynajmniej bynajmniej nie;) Ogólnie powiedzmy, że spoko - jeżeli przy kolizji wystarczyłoby zadzwonić na policje, żeby sprawdzili czy sprawca ma rzeczywiście OC to niech tak by było;) Choć ja myślę, że obecnei już i tak ludzie się przyzwyczaili do noszenia ze sobą tego typu dokumentów i chyab raczej o tym się pamięta. Btw. zastanawiam się nad ofertami ubezpieczycieli:D Najbardziej chyba podoba mi się benefia -> ubezpieczenie samochodu, ale hdi też ma spoko ofertę -> ubezpieczenie oc i chyba jednak sąnajtansi... I jeszcze biorę pod uwagę generali - mają fajny kalkulator -> kalkulator oc a tu ofertę -> ubezpieczenia oc macie jakieś złe doświadczenia z którymś z tych ubezpieczalni?