POZNAŃskie SPOTkanko -niedziela 8.11 godz 12.00 Przy Norauto

Grupa Wielkopolska

Moderator: boruch

Awatar użytkownika
boruch
Przedstawiciel Regionalny

Odp: POZNAŃskie SPOTkanko -niedziela 8.11 godz 12.00 Przy No

Post autor: boruch » 10 lis 2009, 1:44

Duch-Dziadka pisze:
Blash pisze:oczywiście trzeba dodac że inicjatywa spotkania wyszła od http://www.lanciaklub.pl
Odezwał sie bohater z 40 metrów...moze moderator usunalby tego glupiego i prowokujacego posta...

No przeciez jeden z naszych kolegów nie pamietam który...przyjechal z Pania i przedstawil nam ja jako zone...i ta owa zona gdzies zniknela...chyba to byl Kozi ale moge mylic na pewno Kappa jakas.
Pozniej przyjechali chlopaki Delta i Dedra i byly kolejne dwie Panie...zle licze????????

Pietrek czarne koszulki lepsze...bo czarne wyszczupla...co nie oznacza ze pozwala sie zmiescic do Prsimy...
Eeee Duchu,ja myślę,że on po prostu forum pomylił ----> ULUBIONA STRONA BLASHA , tam chciał zapewne podzielić się swoją nowiną :smiech3:
On nam po prostu zazdrości bo tam,skąd on pisze,jedyne spoty jakie się odbywają,to organizuje rodzina radia z ludzką twarzą :mrgreen:

A co do tej trzeciej kobietki to może i masz rację,bo jak ja przyjechałem to Ty już byłeś,więc istnieje możliwość,
że po prostu wiesz lepiej ;)
Najlepiej jakby sam zainteresowany się tu wypowiedział :)

Widzisz....bo ja do swojej Prismy to w obojętnie jakiej koszulce z gracją zajmuję miejsce za kierownicą,a nie jak Ty,że się wciskać muszę :-P
Dwie miłości,jedna pasja - to Kotuś,Marysia i Lancia,rzecz jasna ;)

Fiat 126p przebieg 7tys 89r.
2x Alfa 164 3.0v6 24v/12v 93r./95r.
Alfa 166 3.0v6 24v 99r.
Alfa 159 SW 1.9JTDm 16v 07r.
Wszystkie części do Lybry SW/Berlina 1.6,1.9,2.0,2.4

Awatar użytkownika
vincenzo
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: vincenzo » 10 lis 2009, 11:34

Cóż ważne jest, że się spotkaliśmy prawda?
Ważne jest, by rzucić odpowiednie hasło!
W odpowiednim czasie!
Być może też w odpowiednim miejscu : yesyes :
Prawdę mówiąc trochę się dziwię, że nie nastąpiło to na tym forum.. zwłaszcza, że przecież wlkp. ma odżyć! Przedstawiciele.. szmery bajery - na spotkaniach takie rzeczy ustala się najłatwiej!

Acha.. jeszcze jedno. Czy to co napisał Blash było aż tak przeokropne i złe? Czysty fakt. Panowie... Panowie... zastanawia mnie kto tu szuka afery. Też się zastanówcie ;)
| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

Obrazek

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP
Imię: Roman

Post autor: romlen » 10 lis 2009, 12:11

Brawo organizatorom za udane spotkanie jak widzę! Jak na warunki jesienne to pogoda nawet znośna była. Miejsce ciekawe, ślady opon na placu mówią że zabawa była przednia :) No i cieszę się że na zlocie gościli ludzie ponad podziałami. To budujące.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię :)
Tel. 503124557-Orange
Obrazek
Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Awatar użytkownika
vincenzo
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: vincenzo » 10 lis 2009, 14:11

Jeszcze 3 grosze. Po moich przemyśleniach tego wszystkiego jedno zdanie na koniec:

boruch (miłośnik marki) - organizacja przybyłych!
vincenzo (miłośnik marki) - inicjacja spotkania!

Razem tworzymy zgrany duet! I niech tak będzie! i tak pozostanie! Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu! Które odbędzie się bez wątpienia! Dobrze o tym przecież wiemy : yesyes :
| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

Obrazek

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |

Awatar użytkownika
boruch

Post autor: boruch » 10 lis 2009, 14:41

vincenzo pisze:Jeszcze 3 grosze. Po moich przemyśleniach tego wszystkiego jedno zdanie na koniec:

Razem tworzymy zgrany duet! I niech tak będzie! i tak pozostanie! Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu! Które odbędzie się bez wątpienia! Dobrze o tym przecież wiemy : yesyes :
I mam nadzieję,że powyższe słowa Vinca zakończą wszelkiego rodzaju głupie dyskusje.
Mam nadzieję,że i kilka osób z LK (i to nie z naszego regionu :!: )też je przeczyta i weźmie do serca,zanim cokolwiek napisze.
U NAS NIE MA PODZIAŁÓW :!: :!: :!:
Dwie miłości,jedna pasja - to Kotuś,Marysia i Lancia,rzecz jasna ;)

Fiat 126p przebieg 7tys 89r.
2x Alfa 164 3.0v6 24v/12v 93r./95r.
Alfa 166 3.0v6 24v 99r.
Alfa 159 SW 1.9JTDm 16v 07r.
Wszystkie części do Lybry SW/Berlina 1.6,1.9,2.0,2.4

artg1
Dopiero zaczyna na naszym forum
Imię: artur

Post autor: artg1 » 10 lis 2009, 17:12

Boruch i wszyscy wiedzacy o co chodzi,wielkie B R A W O

-- 10 Lis 2009, 17:18 --

Mam na mysli oczywiscie wielkopolska solidarnosc.

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 10 lis 2009, 19:29

boruch pisze:
vincenzo pisze:Jeszcze 3 grosze. Po moich przemyśleniach tego wszystkiego jedno zdanie na koniec:

I mam nadzieję,że powyższe słowa Vinca zakończą wszelkiego rodzaju głupie dyskusje.
Mam nadzieję,że i kilka osób z LK (i to nie z naszego regionu :!: )też je przeczyta i weźmie do serca,zanim cokolwiek napisze.
U NAS NIE MA PODZIAŁÓW :!: :!: :!:
: ok2 :
Miałem jeszcze odpowiedzieć na wcześniejszy post, ale masz (macie) rację. Koniec głupich dyskusji :D
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
Kozi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Kozi » 10 lis 2009, 20:42

No przeciez jeden z naszych kolegów nie pamietam który...przyjechal z Pania i przedstawil nam ja jako zone...i ta owa zona gdzies zniknela...chyba to byl Kozi ale moge mylic na pewno Kappa jakas.
Pozniej przyjechali chlopaki Delta i Dedra i byly kolejne dwie Panie...zle licze????????
Kozi przyjechał bez swojej pani :) Pani bawiła moją inną czteromiesięczną panią ;)
Pozdrawiam

Kozi

Obrazek
Lancia Kappa SW 2.4 JTD 2000' - Jest
Lancia Delta 1.8 8V 1994 - Była

Awatar użytkownika
sir-motorex

Post autor: sir-motorex » 10 lis 2009, 21:22

boruch pisze:
D1 pisze:Brawo : yesyes : życzę częstszych spotkań w tak licznym gronie : ok2 : .
A pamiętasz Swoje początki ;) Tak jakoś wzięło mnie na wspomnienia.
Sierpień 2008 r. - Misiekk rzucił hasło spotu
Misiekk.JPG
To się pojawili nawet z Wrocka ;)
Te początki ;).JPG
_ :link: _do albumu
Nooo to rozumiem,że na nasz kolejny spot Koledzy z Wrocka już się awizują? :D

Ps. Fajne te niebieskie koszulki,jak dla mnie ładniejsze niż te czarne :-P[
bufi pisze:eee no kawał Wielkopolskiego Spota : ok2 : zaintrygowały mnie te czarne ślady . Było jakieś palenie gumy ? ;) :D

No baaa :lol: Zbiorowe :-P
Zwycięzca musiał udać się do Norauto po nowy komplet :)
sir-motorex pisze:To były pozostałości po kimś innym w każdym razie jak przyjechaliśmy na miejsce to już te ślady były...
sir-motorex pisze:To były pozostałości po kimś innym w każdym razie jak przyjechaliśmy na miejsce to już te ślady były...

Tak BTW ...
Marcin 81_18 tył też ze swoją kobietą a gdzie była ta trzecia kobieta to ja jej nie widziałem na spocie
Psss.....trza się nie było przyznawać,no niech nam zazdroszczą tego,co się u nas na spotkaniach dzieje :-P

A BTW - już dopisuję ;)
A te trzecia kobieta....to albo Duch-Dziadka przywiózł jakąś w bagażniku i się nie pochwalił,albo chodziło mu o jakąś z Macka... :)
Chciałem stwożyć takie wrażenie, że WLKP jest grzeczne i spokojne i, że dbamy o swoje Lancie lepiej jak o kobiety :D

-- 10 Lis 2009, 21:26 --
Duch-Dziadka pisze:No przeciez jeden z naszych kolegów nie pamietam który...przyjechal z Pania i przedstawil nam ja jako zone...i ta owa zona gdzies zniknela...chyba to byl Kozi ale moge mylic na pewno Kappa jakas.
No to ja z nerzeczoną byliśmy i Marcin_81_81 ze swoją kobietą (ważne że nas zapamiętali :D )

-- 10 Lis 2009, 21:34 --

Ogólnie w trakcie całego SPOT-u często był poruszany temat podziałów i wszyscy byliśmy zadowoleni z naszego spotkania... Nikt nie miał żadnych pretensji o to, że pojawiły się inne marki na zlocie...
Dla mnie jest ważne że mogłem przybyć na miejsce i poznać innych pasjonatów marki LANCIA i to powinno być najważniejsze w takich chwilach...
Delta 1.6
Załatwiłem dyspensę od biskupa na seks przedmałżeński.Nie było to trudne.Zadzwoniłem do niego o trzeciej w nocy i spytałem co sądzi o materialistycznej wizji świata w świetle teorii tomistycznej.
Odp.-pier**l się i nie zawracaj głowy!

DonTadeiro

Post autor: DonTadeiro » 12 lis 2009, 11:49

Kozi pisze:
Kozi przyjechał bez swojej pani :) Pani bawiła moją inną czteromiesięczną panią ;)
Czas się zdekonspirować:) To była moja małżonka. Niestety mając do wyboru:
a) siedzenie na masce auta w niezbyt przyjaznej temperaturze i słuchanie facetów gadających o rzeczach dla niej nie pojętych,
lub
b) rundkę po ciepłych butikach bez marudzącego męża na karku,
Wybrała to drugie:(

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 12 lis 2009, 12:15

DonTadeiro pisze:
Kozi pisze:
Czas się zdekonspirować:) To była moja małżonka. Niestety mając do wyboru:
a) siedzenie na masce auta w niezbyt przyjaznej temperaturze i słuchanie facetów gadających o rzeczach dla niej nie pojętych,
lub
b) rundkę po ciepłych butikach bez marudzącego męża na karku,
Wybrała to drugie:(
Nie przejmuj sie...nie tylko Twoja Pani tak reaguje... :D
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
sir-motorex

Post autor: sir-motorex » 12 lis 2009, 16:15

Na szczęście moja Pani dzielnie wytrwała pobyt w niskiej temperaturze na masce samochodu i później zostało jej to zrekompensowane ... ( zabrałem ją do McDonalda :D ) ...
I na koniec nawet mi przyznała, że fajnie że ją zabrałem na ten zlot bo jej się podobało
Delta 1.6
Załatwiłem dyspensę od biskupa na seks przedmałżeński.Nie było to trudne.Zadzwoniłem do niego o trzeciej w nocy i spytałem co sądzi o materialistycznej wizji świata w świetle teorii tomistycznej.
Odp.-pier**l się i nie zawracaj głowy!

Awatar użytkownika
D1
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Roman

Post autor: D1 » 13 lis 2009, 22:14

boruch pisze:Nooo to rozumiem,że na nasz kolejny spot Koledzy z Wrocka już się awizują? :D
Na Wielkopolski spot z chęcią wpadnę i myślę że nie sam ;) .
Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Wielkopolska :::”