Eeee Duchu,ja myślę,że on po prostu forum pomylił ----> ULUBIONA STRONA BLASHA , tam chciał zapewne podzielić się swoją nowinąDuch-Dziadka pisze:Odezwał sie bohater z 40 metrów...moze moderator usunalby tego glupiego i prowokujacego posta...Blash pisze:oczywiście trzeba dodac że inicjatywa spotkania wyszła od http://www.lanciaklub.pl
No przeciez jeden z naszych kolegów nie pamietam który...przyjechal z Pania i przedstawil nam ja jako zone...i ta owa zona gdzies zniknela...chyba to byl Kozi ale moge mylic na pewno Kappa jakas.
Pozniej przyjechali chlopaki Delta i Dedra i byly kolejne dwie Panie...zle licze????????
Pietrek czarne koszulki lepsze...bo czarne wyszczupla...co nie oznacza ze pozwala sie zmiescic do Prsimy...

On nam po prostu zazdrości bo tam,skąd on pisze,jedyne spoty jakie się odbywają,to organizuje rodzina radia z ludzką twarzą

A co do tej trzeciej kobietki to może i masz rację,bo jak ja przyjechałem to Ty już byłeś,więc istnieje możliwość,
że po prostu wiesz lepiej

Najlepiej jakby sam zainteresowany się tu wypowiedział

Widzisz....bo ja do swojej Prismy to w obojętnie jakiej koszulce z gracją zajmuję miejsce za kierownicą,a nie jak Ty,że się wciskać muszę