Spotkanie-pogawędki i kawa. Niedziela 14 marca. Zapraszamy!

Grupa Śląsk i Małopolska

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1

Lukasz KrK
Klubowicz
Klubowicz

Odp: Spotkanie-pogawędki i kawa. Niedziela 14 marca. Zaprasz

Post autor: Lukasz KrK » 09 mar 2010, 16:41

mrkura pisze:a mógł byś "zlinkować" to miejsce ?? i oczywiście jak reszta się zapatruje na to miejsce ???
wiesz mniej wiecej gdzie jest park wodny lub multikino??ustaw sie z bargaw3181 Jedzie z Sosnowca on wie dokladnie gdzie to jest po drodze bym sie z Wami ustawil i doprowadzil na miejsce :-)
Jak by sie ustalilo miejsce i moja propozycja by zostala zaakceptowana to podjechal bym na miejsce i zarezerwowal stoliki w pizzeri domino ktora znajduje sie w Geancie fajne miejsce bargaw3181 wie cos o nim :-)
Obrazek
Obrazek
IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie :-)
www.close2you.pl - drogeria internetowa Agnieszki Zapraszam.

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 09 mar 2010, 17:27

Panowie spokojnie,
Zmiana miejsca wchodzi w grę, jeśli to byłoby super miejsce nie w supermarkecie. Bo to jest jakaś dodatkowa wartość IMHO. Nie ma sensu zmieniać w tym momencie na inną galerię handlową, szczególnie, że w Bonarce jest chyba dużo większy wybór miejsc na kawę. No i niektórzy już się nastawili. Najwyżej następnym razem zrobimy w Geancie/Realu.

A dojazd do Bonarki jest trywialny z każdej strony Krakowa, i nie tylko Krakowa (trzeba się tylko kierować na komin :D ), zakręcony jest tylko wjazd na drugi poziom (ale np. dla moich dzieci to dodatkowa frajda :D ).
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Lukasz KrK
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Lukasz KrK » 09 mar 2010, 19:10

to moze bysmy zrobili jakas zbiorke przed bonarka tam jest stacja benzynowa albo cos bo naprawde moga byc problemy z tym parkingiem bylem tam kiedys na zakupach i to nie jest takie chop siup
Obrazek
Obrazek
IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie :-)

Awatar użytkownika
mrs.raketa
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Żaneta

Re: Spotkanie-pogawędki i kawa. Niedziela 14 marca. Zapraszamy!

Post autor: mrs.raketa » 09 mar 2010, 19:12

w takim razie jedziemy za wujkiem. Ot taka dodatkowa frajda ;)
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
...wake up...survive...go 2 bed...

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 09 mar 2010, 20:51

Lukasz KrK pisze:to moze bysmy zrobili jakas zbiorke przed bonarka tam jest stacja benzynowa albo cos bo naprawde moga byc problemy z tym parkingiem bylem tam kiedys na zakupach i to nie jest takie chop siup
Łukasz, chyba przesadzasz. Pisząc o zakręceniu chodziło mi o to że na poziom drugi nie ma bezpośredniego wjazdu na poziom drugi z zewnątrz, a do tego wjeżdża się bardzo krętym podjazdem. Oprócz opisu, który zrobiłem są też oznakowania.
Ale ta stacja to nie jest może zły pomysł. Ale nie na punkt zbiorczy, bo tam jest za mało miejsca. Tylko jako miejsce awaryjne - jak ktoś miałby jednak problem z trafieniem na poziom 2 (choć nie sądzę, może być tylko trudno trafić, jak ktoś wjeżdża od strony Turowicza) to przystaje przy stacji Auchan przy Bonarce, dzwoni do mnie i ja tam po niego zjadę (dziewczynki z wielką przyjemnością zrobią sobie rundkę :D ). Telefon do mnie w pierwszym poście.
Pozdrawiam
Wujek (p)

Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Lukasz KrK
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Lukasz KrK » 09 mar 2010, 21:55

ok damy rade : ok2 :
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 09 mar 2010, 22:05

Lukasz KrK pisze:ok damy rade : ok2 :
Na pewno. Dołożyłem jeszcze jedną mapkę/fotkę poglądową. Nie da się nie trafić :D
Pozdrawiam
Wujek (p)

Awatar użytkownika
Bichoń
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Bichoń » 09 mar 2010, 22:32

Fajnie, w końcu jakiś spocik, gdy nie będę za granicą. Wyjeżdzam tym razem dzień później :-)
Zjawię się nowym nabytkiem, może nawet ją pierwszy raz umyję - jak pogoda pozwoli :-P
Lybra 2.0 comfotronic czarna
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Lybra 2.0 comfotronic kombi błękitna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czarna
były:
Lybra 2.0 comfotronic kombi srebrna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czerwona
Y10 1.1
3x Delta 1.8 8v, 2x Kappa 16vT, Lybra 2.4 JTD

Lukasz KrK
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Lukasz KrK » 10 mar 2010, 8:27

bichon pisze:Fajnie, w końcu jakiś spocik, gdy nie będę za granicą. Wyjeżdzam tym razem dzień później :-)
Zjawię się nowym nabytkiem, może nawet ją pierwszy raz umyję - jak pogoda pozwoli :-P

szkoda ze Delte masz rozbita....bo to juz kolejny spocik gdzie tylko ja bede Delta...czy one juz wszystkie wymarly? :D
Wujku Piotrze z ta mapka teraz to trafie z zamknietymi oczami : yesyes :
Obrazek
Obrazek

kasiabe
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: kasiabe » 10 mar 2010, 8:42

hmm kuszaca propozycja..:) w sumie niedaleko mi do krakowa, wiec moze i ja sie zjawie..tym bardziej ze bylby to pierwszy raz..(tylko nie wiem czy bym sie tam odnalazla) :/
a delty nie wymarly jeszcze wszystkie..moja zyje i nawet ostatnio reaktywacje przechodzi :D az milo..

Lukasz KrK
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Lukasz KrK » 10 mar 2010, 9:06

kasiabe pisze:hmm kuszaca propozycja..:) w sumie niedaleko mi do krakowa, wiec moze i ja sie zjawie..tym bardziej ze bylby to pierwszy raz..(tylko nie wiem czy bym sie tam odnalazla) :/
a delty nie wymarly jeszcze wszystkie..moja zyje i nawet ostatnio reaktywacje przechodzi :D az milo..

Zapraszamy napewno sie nie zgubisz Juz My sie oto postaramy podasz komus z nas nr telefonu i Cie pokierujemy lub przyjedziemy po Ciebie w ktores miejsce,przyjedziesz raz a bedizesz jezdzila caly czas :-)
Obrazek
Obrazek

rakam
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: rakam » 10 mar 2010, 13:45

mnie raczej nie bedzie mam powazne problemy w rodzinie i kobieta :(:(:(:( wiec przeprasam ale innym arzem jak juz sie uspokoje i wezme w garsc 3 sie ciepło do nastepnego zlotu

Awatar użytkownika
jerzy
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: jerzy » 10 mar 2010, 17:51

Witam - znowu 14 niedziela ja pracuję ,.. mam pecha ..
Ale chciałem zwrócić uwagę NA EWENTUALNE KORKI NA UL. NOWOHUCKA,NOWO PŁASZOWSKA DO WIELICKIEJ
PRZY T A N D E C I E I PRZED- przechodzimy w jedna nitkę w związku z budową linii tramwajowej.
Ja tam jeszcze nie jechałem ale podobno stoi się... cho cho albo jeszcze więcej,,,,- w pierwszy dzień stało
się tam ok.2 godz.tak podawali w Radiu i TV. Tak że kierunek na KOMIN - raczej odradzam.

P o z d r a w i a m i życzę miłego zjazdu

Awatar użytkownika
mr.kura
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: mr.kura » 10 mar 2010, 18:56

Nasz przyjazd zależy na chwilę obecną od kolegi XTX (jeszcze o tym nie wie :D ), dzisiaj płyn chłodniczy zniknął, a oleju miałem o około 0,5L za dużo. Podobno to uszczelka pod głowicą jutro będę wiedział więcej, ale do niedzieli na pewno tego się nie da zrobić. A najśmieszniejsze jest to że "włoska cegła ;) " Żanety w weekend też będzie w warsztacie.

Szkoda : beczy : moja kochana LUCIIIIIII : beczy :

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 10 mar 2010, 19:20

kasiabe pisze:hmm kuszaca propozycja..:) w sumie niedaleko mi do krakowa, wiec moze i ja sie zjawie..tym bardziej ze bylby to pierwszy raz..(tylko nie wiem czy bym sie tam odnalazla) :/
Na pewno się odnajdziesz - samochody jak samochody : gafa : ale właśnie to towarzystwo i ta atmosfera powoduje że to strasznie wciąga. A będzie też parę niewiast :D
A geograficznie też nie będzie problemu - jedziesz cały czas prosto aż dojedziesz do ... Bonarki :D Poza ty jak Łukasz napisał - w razie draki telefon i już ...

PS. Zapomniałem napisać - w ostatni weekend w Bonarce stało F1 Ferrari Massy (przynajmniej tak wyglądało) - jeśli to kogoś interesuje, choć nie wiem czy nadal będzie :D
Pozdrawiam
Wujek (p)

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Śląsk i Małopolska :::”