Kompromitacja sklepu lanciaczesci.pl
Re: Kompromitacja sklepu lanciaczesci.pl
bo mają monopol na części w okolicy i dużo gratów jest na miejscu. byłem u nich kilka razy, ale też nie mam pozytywnych odczuć... zdecydowanie wolę LT- zupełnie inne podejście do klienta.
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
Noo w LT Cię lubią jak kasiorę masz w ręku 

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

i tutaj się z Tobą nie mogę zgodzić... kawałek czasu temu, jak poszukiwałem podnośnika szyby do coupe skontaktowałem się z LT Panowie mimo że sami nie mogli dla mnie wyczarować tego podnośnika skontaktowali mnei z gościem który ponoć jest w stanie zdziałać cuda z podnośnikami- gdybym miał podnośnik w drzwiach pewnie bym go tam naprawiał.bargaw3181 pisze:Noo w LT Cię lubią jak kasiorę masz w ręku
Lancia części...
-Witam potrzebuje komplet zawieszenia do kappy
- to tyle to tyle to tyle. łączniki stabilizatora 150zł
-eee 150zł... hmmm.. dało by się dopasować z jakichś zamienników?
-nie
-ale ja słyszałem że..
-nie nie da się
-dziękuję...
- bargaw3181
- Klubowicz
- Kontakt:
Każdy ma inne odczucia 

Widzisz jak sam napisaleś jesteś tam często, być może to jest powód dla którego traktują Cię inaczej, ja tam wpadam tylko jak czegoś potrzebuję... tylko że społeczność Lancisti nie jest wielka a złe opinie szybko się rozchodzą...bargaw3181 pisze:kolejna osoba, która jest absolutnie na nie dla lanciaczęści.pl
Ja jestem u Nich bardzo często i moje wrażenie jest zupełnie inne no ale cóż :d
Jak widać każdy może mieć inne odczucia :d
P.S. może wynegocjujesz jakiś rabacik dla LKP??

- bargaw3181
- Klubowicz
- Kontakt:
A wiesz że porozmawiam o Tym z Łukaszem
może uda się coś wynegocjować 

- bargaw3181
- Klubowicz
- Kontakt:
porozmawiać zawsze warto
postaram się coś załatwić
Dam znać w połowie tygodnia co udało się wynegocjować

Dam znać w połowie tygodnia co udało się wynegocjować

Tak czytam ,i wydaje mi sie ,ze jak wiekszosc PL-net sklepow nie miala towaru na stanie ,i czekali az do nich dojdzie by mogli wyslac
Kolega tak czekal na stozek parenascie dni , zadzwonil gdzie jest , to powiedzieli ,ze moga zwrocic zaliczke albo bedzie za 2 miesiace ... wzial kase , i kupi gdzies indziej od kopa , taka PL rzeczywistosc

Kolega tak czekal na stozek parenascie dni , zadzwonil gdzie jest , to powiedzieli ,ze moga zwrocic zaliczke albo bedzie za 2 miesiace ... wzial kase , i kupi gdzies indziej od kopa , taka PL rzeczywistosc
-
- Klubowicz
- Imię: Krzysiek
Dzisiaj doszła do mnie przesyłka. Wcześniej (wczoraj) poinformowali o niej mailowo przepraszając za tak długo czas oczekiwania. Odpisałem im, że mi nie chodzi o ten czas oczekiwania (rozumiem różne problemy w zaopatrzeniu, itd., itp.), ale o brak odpowiedzi na moje maile. No cóż, przeprosili, może nie o to, o co chodziło, ale ok. Przesyłka jest, oryginał, wszystko gra. Może to pierwszy przypadek, może jakieś wydarzenie losowe, nie wiem. Jak zaczną odpisywać na maile na góra drugi dzień, będzie już cacy na 100%.
Po otrzymaniu przesyłki złość przeszła w jakimś procencie ale niesmak pozostał
Ostatnio zmieniony 30 cze 2010, 12:54 przez cysiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Cysiek
Lancia Lybra 2,0 LX 20v 154KM
LPG: Stag IV, KME Silver, Reg Fast
Cysiek
Po tym poście powinno być wszystko jasne. Poważni ludzie powinny sobie odpuścić ten sklep... Ja napewno to zrobie a teraz szykuje mi sie wydatek dość duży bo bede robił spory remont i w zasadzie zacząłem sie rozgladać za sklepem z częściami. Dzięki chłopaki za podpowiedźkrymol pisze:Ja miałem u nich problem z przednią szybą do lucyny używką ,zadzwoniłem czy mają wszystko było ok szyba 600zł więc następnego dnia rano dzwonie zeby ich poinformowac ze jade po tą szybe a on mi wyskoczyli ze dzis juz ta szyba kosztuje 800zł i musiałem ich olac jednym słowem i kupiłem od chłopaków za Bielskiem za 400zł
Pozdrawiam
Cysiek
Cysiek
Osobiście nie bardzo lubię LT ale co innego obiektywizm a co innego "prywatne wojenki", nigdy nie spotkałem się z ich strony z brakiem chęci pomocy i wręcz jak szukałem sprzęgła do mojej Lybry (które jest inne niż w Kappie 2,0 czy Lybrze 2,0 przed liftem) gość w LT poświęcił pół dnia swojego czasu, żeby znaleźć po crosach pasujące sprzędło za połowę ceny oryginału w Fiacie. Nie wspominając o tym, że większość części mają w przyzwoitych cenach (uwzględniając fakt, że nie handlują jakimiś używanymi śmieciami za horrendalną kasę jak lanciaczęści). Jeśli potrzebuję kupić używkę, zwracam się do p. Dawidowskiego z pod Radomia, jeśli kupuję nówkę, uderzam do LT, Carservisu albo Taniegofiata, lanciaczęści omijam szerokim łukiem, uważając ich za ździerców (chociażby gumy stabilizatora przedniego Lybra, rzekomo oryginalne, bo oryginałów tak naprawdę nie ma, w cenie 3 razy wyższej niż u innych sprzedawców) a cytowana sprawa z szyba, dodatkowo tylko pogorszyła moją opinię o tej "firmie".bargaw3181 pisze:Noo w LT Cię lubią jak kasiorę masz w ręku
Serdecznie pozdrawiam.
-
- Klubowicz
To ja wtrące swoje 3 grosze, nie kupuje przez internet, moja Thema to tak udany egzemplarz, że przeważnie jedna część występuje w 2 lub 3 wariantach. Zakupy robie w sklepie Loco ul. Powstańców śl. Tarnowskie Góry może komuś sie przyda, ceny normalne i mają wszystko.
Ostatnio nawet byłem zmuszony do zakupu kompletnego sprzęgła za zachodnią granicą
też bez problemu poza jedno dniowym czekaniem.
Pozdrawiam
Ostatnio nawet byłem zmuszony do zakupu kompletnego sprzęgła za zachodnią granicą

Pozdrawiam
Thema SW 2.0 VIS, Thema 16VT MK III LX (dawca), Kappa 2.0 SW wel gruz
,Bravo 2.0 20V - jeszcze bez - VT, Y 1.2 8V
Peugeot 206 cc