Moderator: stabraf
Fajnie że się prawie zdecydowałeś"premolo" pisze:Musze przyznac ze jestem PRAWIE zdecydowany Teraz pozostaje kwestia znalezienia dobrego egzemplarza ...Mieszkam w 3 miescie ,zwiedzilem kilka autohandlii i ani sladu lancii..
W zastepstwie rozwazam jeszcze stilo 1.9 Jeszcze raz dzieki wielkie
Wlasnie, a ja po swoja ponad 1000 km w jedna strone"Simon" pisze: To jest rzadki model po który się opłaca pojechac dalejJa po swoją jechałem 250km
Zobacz może co ma na tapecie LT http://www.lanciateam.pl"premolo" pisze:Szukam,a wlasciwie rozgladam sie po necie od dluzszego czasu :nie ma zbyt duzego wyboru.....a dodatkowo troche zniecheca mnie mysl ze bede jechal np do mielca (z sopotu) a na miejscu okaze sie ze samochod 'z rozmowy' i' na zywo' to 2 rozne auta
tutaj jest trochę..:grzegorzp4 pisze:W najbliższym czasie liczę się z myślą zakupu Lyberki 1.9 kombi 115km (2002 i wzwyż) i przeczytawszy już większość owego forum nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: Czy istnieje możliwość sprawdzenia autentyczności przebiegu podłączając auto pod komputer w ASO? Czy Lybry są wypasażone w tzw hodometr? Czy istnieje możliwość cofnięcia hodometru?
Sam się nad tym zastanawiam. Ale to chyba jak ze skórą na kanapiezeke66 pisze:Jeszcze szybkie pytanko dla szczęśliwych posiadaczy dzieci i jasnej alcantary. Jak to wypada w takom zestawieniu?? Jak trudne, lub łatwe jest utrzymanie tego materiału w czystości.
Pozdrawiam
Jeśli dzieci w samochodzie pozostają pod czujnym nadzorem (tak, wiem, to trudne) i nie korzystamy np. z McDrive tylko "tracimy" te pół godzinki po trasie, żeby zjeść junk food w środku, to utrzymanie alcantary w czystości nie sprawia problemu, tak jak i każdej innej tapicerki.zeke66 pisze:Jeszcze szybkie pytanko dla szczęśliwych posiadaczy dzieci i jasnej alcantary. Jak to wypada w takom zestawieniu?? Jak trudne, lub łatwe jest utrzymanie tego materiału w czystości.
Pozdrawiam