Delta II - za niskie obroty
- mac1us
- Klubowicz
- Imię: Maciek
Re: Delta II - za niskie obroty
Ale łukasz ma 1,6 8v, a ty chyba masz dorzucone jeszcze 8 zaworów i 3 wtryskiwacze
.

- faraon
- Moderator Globalny
- Imię: Andrzej
... ale to nie zabrania mi podglądania tematu...mac1us pisze:Ale łukasz ma 1,6 8v, a ty chyba masz dorzucone jeszcze 8 zaworów i 3 wtryskiwacze.

Samochodem kieruje głowa. Ręce i nogi to tylko robole ...
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....
ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE
<<<- klik
Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....
ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE

Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)
-
- Klubowicz
u mnie jest dziwna sytuacja,poniewaz nie gasnie ,malo tego przy odpalaniu auta z podpietym silniczkiem krokowym lub odpietym niema zadnej reakcji a na desce sie nic nie wyswietla obroty oczywiscie 500.....i badz tu madry?!?!?!?faraon pisze:Delta II - za niskie obroty, gaśnie
Czekam niecierpliwiena diagnozę, bo u mnie jest bardzo podobnie.

IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie

www.close2you.pl - drogeria internetowa Agnieszki Zapraszam.
Kolego Lukasz KrK.Jak wygląda sytuacja?Masz już ten problem opanowany?U mnie w 2.0 16V GT taka sama sytuacja.Wydałem już sporo na mechaników ale żaden nie uleczył mi Lucyny
-
- Klubowicz
niestety wciaz problem pozostal...nie dziala silniczek krokowy a jest nowy....
mechanicy rozkladaja rece

IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie

A ten sposób nie pomógł?
U mnie pomogło ale teraz mi dusi przy zmianie biegu.Nie jest to jednak tak denerwujące jak wcześniej.
Robię tak codziennie od tygodnia.Rano,przed pracą odłączam akumulator.Po pracy pięć razy kręce kluczykiem.gutek pisze:Odłącz akumulator(jedna klema) i poczekaj około 3-4 minut.Następnie podłącz i przekrecaj kluczyk ze 4 razy az silniczek krokowy ustawi się sam .Możesz więcej razy.Po odpaleniu nie dodawaj gazu , nie włączaj ,wyłaczaj żadnych przycisków tylko odczekaj około 2minut.Niech pochodzi
U mnie pomogło ale teraz mi dusi przy zmianie biegu.Nie jest to jednak tak denerwujące jak wcześniej.
-
- Klubowicz
grodek pisze:A ten sposób nie pomógł?
Robię tak codziennie od tygodnia.Rano,przed pracą odłączam akumulator.Po pracy pięć razy kręce kluczykiem.gutek pisze:Odłącz akumulator(jedna klema) i poczekaj około 3-4 minut.Następnie podłącz i przekrecaj kluczyk ze 4 razy az silniczek krokowy ustawi się sam .Możesz więcej razy.Po odpaleniu nie dodawaj gazu , nie włączaj ,wyłaczaj żadnych przycisków tylko odczekaj około 2minut.Niech pochodzi
mnie to kompletnie nie pomoglo....

A u Diagnosty byłeś?