WOW!Jelcyn pisze:samochody lancia nie pierwszy raz służą w państwie, BOR i politycy już jeździli kappami

WOW!Jelcyn pisze:samochody lancia nie pierwszy raz służą w państwie, BOR i politycy już jeździli kappami
łoo ja pierdziuuJeremy McFee pisze:WOW!Jelcyn pisze:samochody lancia nie pierwszy raz służą w państwie, BOR i politycy już jeździli kappami
Jelcyn pisze:samochody lancia nie pierwszy raz służą w państwie, BOR i politycy już jeździli kappami
Lancia w BOR ...Jelcyn pisze:samochody lancia nie pierwszy raz służą w państwie, BOR i politycy już jeździli kappami
Przecież Jelcyn nie napisał, że BOR ma Lancię, lecz że BOR i politycy jeździli Kappami. Po co więc niepotrzebne uszczypliwości lulu85? Tylko po to, by zaznaczyć, że jesteś "bliski kręgom rządowym"lulu85 pisze:Lancia w BOR ...Jelcyn pisze:samochody lancia nie pierwszy raz służą w państwie, BOR i politycy już jeździli kappami
dobre![]()
a ABW ma Gallardo 7-osobowe
Może na kręgle się umówimy na jakiegoś spota klubowego?lulu85 pisze:Żadne uszczypliwości - po prostu jest to informacja nieprawdziwa i tyle , powiedzmy że nie jestem bliski kręgom za to do kręgarza będę musiał się udać
Pierwsze były Themy - już od początku produkcji, czyli od 1984 roku.lulu85 pisze:Lancie były, są użytkowane przez pewne organy administracji państwowej.
Chodziło mi tylko o sytuację obecnąJeremy McFee pisze:Pierwsze były Themy - już od początku produkcji, czyli od 1984 roku.lulu85 pisze:Lancie były, są użytkowane przez pewne organy administracji państwowej.
M.in. moja pochodziła z parku rządowego
Nie odpowiem Ci z jednego prostego powoduNat pisze:Może na kręgle się umówimy na jakiegoś spota klubowego?lulu85 pisze:Żadne uszczypliwości - po prostu jest to informacja nieprawdziwa i tyle , powiedzmy że nie jestem bliski kręgom za to do kręgarza będę musiał się udać
Sugerujesz, że BOR nigdy nie jeździł żadną Lancią?
Jeszcze raz podkreślam: nie jeździł tj. nie chronił owych urzędników jadących Lanciami?