jest na 5 litrach od Elf competition droższy tylko o 8 złotych
napisali o nim np tak:
Używam tego oleju od dwóch lat, zrobiłem już 30000km (regularne wymiany co 12000km). Jeżdżę Nissanem Primerą P10 2.0, 115KM benzyna/gaz. Ten olej jest jak by stworzony do japońskich silników - od razu po wymianie silnik zaczął pracować zauważalnie ciszej (wcześniej był Mobil syntetyczny ale auto miało już 200tys km przebiegu). Jest to olej półsyntetyczny (10W-40) do wysilonych silników benzynowych, zasilanych olejem napędowym (diesla), gazem LPG, gaźnikowych i z wtryskiem (jedno lub wielopunktowym). Mój samochód nie ma lekko, używany jest jako narzędzie pracy. Mimo to od wymiany do wymiany poziom oleju w silniku pozostaje niezmieniony - po prostu silnik nie "bierze oleju". Kolega (też posiadający Nissana Primerę, 1.6 gaźnik, benzyna/LPG) zrobił ok 100tys km na tym oleju - silnik nadal nie bierze oleju, jest w pełni sprawny i nie stracił osiągów. Polecam każdemu posiadaczowi japońskiego auta z "ciężką nogą".
Zalałem ten olej do focusa z 2003 roku -185000 km.Przejechałem na nim 11000 ,ani grama silnik nie wziął oleju i oby tak dalej.Cena i jakość bardzo dobra ,jeden z najlepszych w sprzedaży.Dobrego towaru nie trzeba reklamować.