Hej, kiedyś ktoś próbował podejść do tematu ale słuch o nim zaginąłAlan pisze:Ja jestem ciekaw jak wrzucić do kappy język polski

Pozdro
Hej, kiedyś ktoś próbował podejść do tematu ale słuch o nim zaginąłAlan pisze:Ja jestem ciekaw jak wrzucić do kappy język polski
Tłumaczenie nie jest w kompie tylko w info-center.topcio1 pisze:Grzesio Świątkowski chyba coś próbował, ale jak był potrzebny komp z Kappy do prób to nie znalazł się chętny do poświeceń
argenta67 pisze:Tłumaczenie nie jest w kompie tylko w info-center.topcio1 pisze:Grzesio Świątkowski chyba coś próbował, ale jak był potrzebny komp z Kappy do prób to nie znalazł się chętny do poświeceń
To co ja dam to towar do poświeceń bo zapewne trzeba wymienić jakąś kość z zawartością tłumaczącą. Tak miałem z maszyną do klimy wszystko było po angielsku gość wymienił mały scalak i zrobiła się swojska machinatopcio1 pisze:argenta67 pisze:Tłumaczenie nie jest w kompie tylko w info-center.topcio1 pisze:Grzesio Świątkowski chyba coś próbował, ale jak był potrzebny komp z Kappy do prób to nie znalazł się chętny do poświeceń
A czy w tym przypadku jest możliwość połączenia kablem czy trzeba fizycznie coś wylutować celem zmian w pamięci?
Jak będzie gotowiec to mogę się zająć przegrywaniem kostektopcio1 pisze:Zmierzałem do tego, że jeśli nawet zostanie temat opanowany to każdy chętny będzie musiał wyjąć swoje info i wysłać gdzieś do przeróbki?
... dziś odpowiedź (sprzed 4 dni)prezes475 pisze:Hm ma ktoś może infocenter do testów? Sam jestem elektronikiem, mam kolegę programistę może coś uda się zrobić w temacie spolszczenia.
argenta67 pisze:Jeśli potrzebny info-center to mam nawet dwa.
To czekamy na finał tego konkursugrzole pisze:Dziś pytanie...... dziś odpowiedź (sprzed 4 dni)prezes475 pisze:Hm ma ktoś może infocenter do testów? Sam jestem elektronikiem, mam kolegę programistę może coś uda się zrobić w temacie spolszczenia.argenta67 pisze:Jeśli potrzebny info-center to mam nawet dwa.