Ciekawe po ile jest u mnie w mieście Ultimate na BP

jedynym pocieszeniem pozostaje spalanie...
E tam, od 5,99 do 6 zł. jeszcze daleko .... kilka może kilkanaście godzinaro pisze: 5,99:) czyli 6zł
Masz rację. Też mnie to boli.lulu85 pisze:Przydałaby się jeszcze dodatkowa , 4 linijka - Ile litrów można kupić w przeliczeniu na zarobki.
Gdy baryłka kosztywała 150 baksów -paliwko było po 4.30 więc skąd ta tendencja?keram11 pisze:Masz rację. Też mnie to boli.lulu85 pisze:Przydałaby się jeszcze dodatkowa , 4 linijka - Ile litrów można kupić w przeliczeniu na zarobki.
Ale taka proporcja utrzymuje się od lat.
Ja pamiętam, że były czasy (już po 1989) kiedy zarabialem mniej niż 100 dolarów na miesiąc.
Teraz średnia to chyba ponad 1000 USD miesięcznie brutto.
Gonimy. Tempo nie jest zadowalające, ale gonimy...
A odnośnie cen paliw - dzisiaj PLN umocnił się do dolara 4,45% (3,0268)
a cena ropy crude wzrasta na teraz (20.18) ponad 3,20%. (93,80 USD/baryłkę)
1,25% jesteśmy na plusie, ale czy ta tendencja się utrzyma?
Niestety nie jestem pewien
Pewnie dlatego że mam 2,0D tylkoArtur G. pisze:E tam, od 5,99 do 6 zł. jeszcze daleko .... kilka może kilkanaście godzinaro pisze: 5,99:) czyli 6zł![]()
trigojunior, jak mogłeś ... u mnie 14,9
Wystarczy ruszyć łepetyną i wszystko jasneGros pisze:Gdy baryłka kosztywała 150 baksów -paliwko było po 4.30 więc skąd ta tendencja?keram11 pisze:Masz rację. Też mnie to boli.lulu85 pisze:Przydałaby się jeszcze dodatkowa , 4 linijka - Ile litrów można kupić w przeliczeniu na zarobki.
Ale taka proporcja utrzymuje się od lat.
Ja pamiętam, że były czasy (już po 1989) kiedy zarabialem mniej niż 100 dolarów na miesiąc.
Teraz średnia to chyba ponad 1000 USD miesięcznie brutto.
Gonimy. Tempo nie jest zadowalające, ale gonimy...
A odnośnie cen paliw - dzisiaj PLN umocnił się do dolara 4,45% (3,0268)
a cena ropy crude wzrasta na teraz (20.18) ponad 3,20%. (93,80 USD/baryłkę)
1,25% jesteśmy na plusie, ale czy ta tendencja się utrzyma?
Niestety nie jestem pewien![]()
![]()
![]()
![]()
takiej wzwyzki
Palikot ma racje czarna zaraza razem nierobami pożeraa my idioci na nich się składamy
![]()