Chipsy w Krakowie 21 kwietnia

Grupa Śląsk i Małopolska

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Re: Chipsy w Krakowie 21 kwietnia

Post autor: marmal » 22 kwie 2012, 12:48

stabraf pisze:Makiek - sprawność humorystyczną to Ty masz dalej na wysokim poziomie :lol: I tak trzymaj : ok2 :
I nie łam się - jeszcze nieraz se pogaworzymy face to face : yesyes : a jak trza bedzie to i hand to face (in slow motion ) , a co :!: :lol:
Mam taką nadzieję :) wręcz jestem pewien : yesyes :
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
faraon
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Imię: Andrzej

Post autor: faraon » 22 kwie 2012, 13:20

stabraf pisze:Makiek - sprawność humorystyczną to Ty masz dalej na wysokim poziomie :lol: I tak trzymaj : ok2 :
I nie łam się - jeszcze nieraz se pogaworzymy face to face : yesyes : .......
Chętnie bym dołączył do Was celem wymiany dobrego humoru.

PS.: Marmal - se myślę (czytając Twe posty), że maybe nadajemy na podobnych częstotliwościach :lol: :lol:
Samochodem kieruje głowa. Ręce i nogi to tylko robole ...
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....

ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE :!: :!: :!: <<<- klik

Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 22 kwie 2012, 14:05

faraon pisze:
I nie łam się - jeszcze nieraz se pogaworzymy face to face : yesyes : .......
Chętnie bym dołączył do Was celem wymiany dobrego humoru.

PS.: Marmal - se myślę (czytając Twe posty), że maybe nadajemy na podobnych częstotliwościach :lol: :lol:
Chyba dorastaliśmy w dobrych czasach :) Wówczas częstotliwości było niewiele - PAR rządził (Państwowa Agencja Radiokomunikacji) . Mam również sentyment do TAZ-a - jeszcze jak studiował w Krakowie często się spotykaliśmy, nie wiem czemu teraz jest nieobecny na forum (milość do kobiety :?: - toż to nie możiet byt aż tak :nono: chociaż milość jest jak sraczka - napada znienacka - niezależnie od wieku, chociażby Strang a kobieta piękna jest - sam bym się jeszcze raz zakochał) :D
Chyba nieco odbiegłem od tematu : gafa : Sorki już cichnę : zawstydzony :
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2012, 14:26 przez marmal, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
faraon
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Imię: Andrzej

Post autor: faraon » 22 kwie 2012, 14:21

marmal pisze: Wówczas częstotliwości było niewiele - PAR rządził (Państwowa Agencja Radiokomunikacji) ........ (milość do kobiety :?: - toż to nie możiet byt aż tak :nono: ) :D
1. Ja mam do dziś pozwolenie na CB radio z PAR-u
2. ........... : gafa :
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2012, 18:09 przez faraon, łącznie zmieniany 1 raz.
Samochodem kieruje głowa. Ręce i nogi to tylko robole ...
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....

ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE :!: :!: :!: <<<- klik

Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)

ciociaE
Przedstawiciel Regionalny

Post autor: ciociaE » 22 kwie 2012, 18:07

marmal pisze:Droga ciociu, nigdy mi nie brakowało motywacji- myślę iż w to nie wątpisz zwłaszcza iż stukam na tym forum od lat a lat mi nie ubywa i to iż jeszcze stukam to wynik sprawności wybranych elementów mego organizmu ...
Nie wątpię, pomyślałam jedynie, że niezależnie od poziomu motywacji na wstępie (ze względu na obecność Stabrafków maksymalnego !!!! :-P ) , jak coś uciekło, to ...
i tu widzę, że poziom motywacji nie ma szans na wzrost ;) skoro był maksymalny :D
A że humor Ci dopisuje, to ośmielę się zapytać :lol: ile już nastukałeś ;) Tylko nie odpowiadaj :lol:
A sprawność niech tylko rośnie : ok2 :

A teraz do uczestników spotkania : ktoś, kto nie czuje się szczęśliwym znalazcą, a wręcz przeciwnie - chodzi o okulary przeciwsłoneczne - niech da znaka (zguba gości u nas i czeka na powrót do rąk właściciela). Trzeba będzie ustalić drogę powrotu :)
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds

Awatar użytkownika
pani_bichoniowa
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Karolina

Post autor: pani_bichoniowa » 22 kwie 2012, 18:20

Oby ta droga nie była podobna do Płk. Dąbka w Krakowie :P

Awatar użytkownika
cocoon
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Wojtek

Post autor: cocoon » 22 kwie 2012, 18:47

:groupjump: :groupjump: :groupjump: :groupjump: :groupjump: :groupjump: :lol: :lol: :lol: :lol:
FREEMONT URBAN 2.0 JTDM2 automat 170 KM (narazie)
była : Kappa 2,4 JTD 616A GRIGIO URANO z jeszcze nowszym wirusem :)
CROMA 1,9 JTDM 150 KM 272/B AVORIO VANITOSO VR.z wirusem
>wojtekr3@interia.pl 600 227 557
Idiotów na świecie nie ma wcale tak wielu. Są tylko bardzo dobrze rozstawieni

Awatar użytkownika
markiz
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Jerzy

Post autor: markiz » 22 kwie 2012, 18:55

Ja dopiero teraz wróciłem :D Zrobiłem wycieczkę rodzince do Zakopanego.Nocleg na miejscu a dzisiaj w drodze do domu odwiedziliśmy Kraków-Wawel.
Dziękuję Wszystkim za miłe spotkanie : yesyes :
Dziękuję też Dominikowi :D Lucynka dostała trochę kucyków i nie jednemu na autostradzie kopara opadła :lol:
Co do okularów o których wspominała CiociaE, to zostawił je mój przyszły zięć :D Mówiłem mu,żeby się nie martwił bo Rodzinie nic nie ginie i na pewno je odzyska.
To chyba tyle ;)
Było super : yesyes : i dzieciakom tez się podobało. :D
Pozdrawiam markiz
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 22 kwie 2012, 21:18

ciociaE pisze:A że humor Ci dopisuje, to ośmielę się zapytać :lol: ile już nastukałeś ;) Tylko nie odpowiadaj :lol:
A sprawność niech tylko rośnie : ok2 :
Nie odpowiadam - stwierdzam jedynie iż Twój poziom humoru nie odbiega znacznie od mojego :D :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
MICHO
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Michał

Post autor: MICHO » 22 kwie 2012, 22:12

No powiem szczerze że mnie Maryanie tez srogo zawiodłeś :nono: Trzeba było dzwonić do państwa prezesostwa czy do Wojtka a nawet ja bym pojechał po Ciebie bez najmniejszych oporów a tak ... dalej jesteś mi winien pucowanie monitora : gafa : Brzydko z Twojej strony .... BARDZO!!!! : zolta :

;) :lol:
LANCIA LYBRA 1.9 JTD - odjechała w siną dal ...
FIAT TIPO 1.4 16V 2016

MojaWłoskaMiłość

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 22 kwie 2012, 22:56

MICHO pisze:No powiem szczerze że mnie Maryanie tez srogo zawiodłeś :nono: Trzeba było dzwonić do państwa prezesostwa czy do Wojtka a nawet ja bym pojechał po Ciebie bez najmniejszych oporów a tak ... dalej jesteś mi winien pucowanie monitora : gafa : Brzydko z Twojej strony .... BARDZO!!!! : zolta :

Myślę iż wcześniej podałem wszelkie powody mej niebytności a co do telefonów - nie miałem numerów o czym wspominałem. Liczyłem na Bodzia bo tak się umawialiśmy i on nigdy nie zawodził (niestety nie jest on panem własnego losu - pracuje w państwowej firmie). Po godzinie 14 dostałem info o fiasku z jego strony, nawet nie mogłem użyć własnego auta (nie wspominając o kondycji fizycznej) bo w piątek w Nowej Hucie urwała mi się jedna z listew podtrzymująca bak (autem kierował mój przyszły zięć). Teraz mam 1 dzień by autko usprawnić. Co do prośby o podjechanie po mnie przez Was po 14-stej pisałem na forum ale wiadomo iż już większość z Was była na miejscu i z pewnością nie zaglądała do internetu, poza tym mogłem jechać taryfą ale jak popatrzyłem na czas i niebo (zaczęło lać w Krakowie) - dałem sobie spokój. Myślę iż są to wyczerpujące info w tej kwestii.
Mam nadzieję iż to nie był ostatni spot krakowski - co się odwlecze - to nie uciecze :)
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
Ramzes_II
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze
Imię: Dominik

Post autor: Ramzes_II » 22 kwie 2012, 23:12

marmal pisze:
MICHO pisze:No powiem szczerze że mnie Maryanie tez srogo zawiodłeś :nono: Trzeba było dzwonić do państwa prezesostwa czy do Wojtka a nawet ja bym pojechał po Ciebie bez najmniejszych oporów a tak ... dalej jesteś mi winien pucowanie monitora : gafa : Brzydko z Twojej strony .... BARDZO!!!! : zolta :

Myślę iż wcześniej podałem wszelkie powody mej niebytności a co do telefonów - nie miałem numerów o czym wspominałem. Liczyłem na Bodzia bo tak się umawialiśmy i on nigdy nie zawodził (niestety nie jest on panem własnego losu - pracuje w państwowej firmie). Po godzinie 14 dostałem info o fiasku z jego strony, nawet nie mogłem użyć własnego auta (nie wspominając o kondycji fizycznej) bo w piątek w Nowej Hucie urwała mi się jedna z listew podtrzymująca bak (autem kierował mój przyszły zięć). Teraz mam 1 dzień by autko usprawnić. Co do prośby o podjechanie po mnie przez Was po 14-stej pisałem na forum ale wiadomo iż już większość z Was była na miejscu i z pewnością nie zaglądała do internetu, poza tym mogłem jechać taryfą ale jak popatrzyłem na czas i niebo (zaczęło lać w Krakowie) - dałem sobie spokój. Myślę iż są to wyczerpujące info w tej kwestii.
Mam nadzieję iż to nie był ostatni spot krakowski - co się odwlecze - to nie uciecze :)
Na forum jest podany do wiadomości publicznej mój numer telefonu, dla niedowidzących jest w podpisie
Koniec OffTopa ! : yesyes :

markiz pisze:Ja dopiero teraz wróciłem :D Zrobiłem wycieczkę rodzince do Zakopanego.Nocleg na miejscu a dzisiaj w drodze do domu odwiedziliśmy Kraków-Wawel.
Dziękuję Wszystkim za miłe spotkanie : yesyes :
Dziękuję też Dominikowi :D Lucynka dostała trochę kucyków i nie jednemu na autostradzie kopara opadła :lol:
Co do okularów o których wspominała CiociaE, to zostawił je mój przyszły zięć :D Mówiłem mu,żeby się nie martwił bo Rodzinie nic nie ginie i na pewno je odzyska.
To chyba tyle ;)
Było super : yesyes : i dzieciakom tez się podobało. :D
Jak spalanie i ogólne wrazenia po modzie ? : yesyes :
Tuning oraz diagnostyka JTD, JTDm, TDI, CDI, HDI ... i HGW :D

>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166
<<<<<<<<<<<<<<<<<<

ciociaE

Post autor: ciociaE » 22 kwie 2012, 23:35

Marmal - te wszystkie wywody pokazują jedynie, jak bardzo ludzie chcieli Cię spotkać i tak to czytaj :)
A okazja będzie jeszcze niejedna na szczęście - obiecuję :!:
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds

Awatar użytkownika
MICHO
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Michał

Post autor: MICHO » 23 kwie 2012, 7:16

marmal pisze:

Marian :) Ja nie mam pretensji .... To było tak pół żartem pół serio napisane! Każdy ma jakieś swoje sprawy a życie to nie forum i czasem płata figle! Ja rozumiem i pretensji nie mam a napisałem to z przymrużeniem oka z czystej sympatii :)
LANCIA LYBRA 1.9 JTD - odjechała w siną dal ...
FIAT TIPO 1.4 16V 2016

MojaWłoskaMiłość

Kris
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Krzysiek

Post autor: Kris » 23 kwie 2012, 8:41

Gratuluję Wam chipspota :)
I pogoda się udała i, sądząc po postach Maestro się sprawdził :) Czegoż więcej chcieć :)
było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy

Zablokowany

Wróć do „::: Śląsk i Małopolska :::”