Jacek pisze:Argenta67 uprawia jakieś sPiSkowe teorie dziejów.
To ty masz problem i we wszystkim go widzisz a jeśli jeszcze raz będziesz do mnie wycieczki wstawiał to akurat mnie sie odechce i nic nie będę robił w temacie bo jak na razie to nikt dobrego słowa w moim kierunku nie przekazał za to, że to ja i dzięki mnie bo na moim sprzęcie firma "M" wykonała prototyp. Jak się ktoś zobowiązuje do czego to pilnuje tego jak świnia koryta a nie ja będę pewnie szukał tych chętnych. Nie zapominamy również o Jędrek bo on też był tym co dołożył się do projektu i znalazł firmę "M".
PO drugie to czytaj co napisałem
argenta67 pisze:
Jacek był na forum 30.07.12 ok czekamy.
a później swoje brednie wstawiaj. Bo nie potrafisz jak człowiek wejść na forum i napisać "jestem, jestem byłem na urlopie ale potwierdzam deklaracje" ale to za trudne trzeba dopiski i wycieczki wstawiać
Jacek pisze:
Urlop każdemu się należy i nie koniecznie może mieć neta.
Siebie widzisz a ja to co nie mam nic innego do roboty tylko odpisać firmie "M" "jestem na urlopie" lub inne tego typu odpowiedzi a ludzie robią coś choć tylko ja za to płacę bo liczą na innych ludzi, że są zdecydowani.
Kolejna sprawa to nie mnie sie czepiaj tylko szukaj tego użytkownika
paskud bo on tylko raz wszedł i sie zadeklarował i zniknął czyli wraz brakuje jeszcze do pełnej listy.
Tak na zakończenie: ten temat dotyczy "funkcjonalny Connect" a nie czepiania sie mojej osoby przez dwóch nie zadowolonych,
LUKI82 i
Jacek a ja mam już dość czytania wycieczek do mnie.
Zygi pisze:Dawno już na forum nie byłem i widzę, że conieco mnie omija. Też jestem chętny - narazie na wersję podstawową. Co Wy na to, żeby narazie przyjąć, że ja wskakuje na ten moment za paskud-a, a gdyby on się jednak odezwał wtedy dogada się z Kmicicem?
Jeśli jesteś zdecydowany to ja jestem za i później podam nr konta do wpłaty zaliczki 30% z 490 zł czyli 147 zł.