Thesis - funkcjonalny Connect

argenta67

Re: Thesis - funkcjonalny Connect

Post autor: argenta67 » 11 sie 2012, 23:12

argenta67 pisze: Brak potwierdzenia od osób: Jacek, paskud, Foe.
Jacek był na forum 30.07.12 ok czekamy.
paskud był na forum 26.06.12 i był to jedyny raz więc nie jest to nic pewnego.
Foe był na forum 09.08.12 brak odpowiedzi mimo deklaracji.
Kmicic pisze:
argenta67 pisze:
LUKI82 pisze:Coś temat przycichł... Agenta miałeś pokazać efekty a poza jednym najprostszym osiągnięciu Twój zapał wygasł. Czyżby wsypa z tym ulepszeniem. Teresa nie trawi takich dodatków?
Wsypa to słomiany zapał "tych chętnych" bo za darmo to ja sobie sam dla siebie robię. Było/jest napisane 10-ciu zdecydowanych i co lipa.

Biore kolejny egzemplarz. Masz 10 szt.
Mimo tego, że znalazł się ktoś kto chciał ratować "projekt" to wyszło jak zawsze czyli co można wywnioskować, że niestety brak dziesięciu chętnych.

Awatar użytkownika
Foe
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: Foe » 13 sie 2012, 19:38

Jestem, jestem i potwierdzam chęć... zajęcia codzienne i nawał pracy nie pozwalają mi często bywać na forum ale w projekcie cały czas jestem ;)
Lancia Thema 3,0 CRD
Lancia Thesis 2,4 JTD
Lancia Y 1,1 Elefantino

argenta67

Post autor: argenta67 » 13 sie 2012, 20:48

1. Argenta67
2. Jedrek
3. Jacek?
4. jjash
5. LUKI82
6. paskud?
7.Foe
8.Kmicic
9.Kmicic
10.Kmicic

Czyli jak bym nie patrzył nadal brak kpl

Awatar użytkownika
Jacek
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Jacek » 15 sie 2012, 0:18

Argenta67 uprawia jakieś sPiSkowe teorie dziejów.
Jak napisałem że chcę interfejs to za niego zapłacę.
Zacznij zbierać przedpłaty czy coś a nie narzekaj że nie wiadomo kto kupi.
Urlop każdemu się należy i nie koniecznie może mieć neta.
Pozdro
FFE (F**K Fuel Economy) teraz AR156SW 2,4JTD20V -mała szara ropucha, Flavia Berlina 1.8, Honda CB750K , nowa pasja: Motobecane M2 250ccm SV JAP-iszon z1929 roku.
były:
BMW1602, Manta A SR, BMW528i rekin, Argenta VX, Thema 3,0V6LS, Thesis 3,2V6

Awatar użytkownika
Zygi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Zygi » 15 sie 2012, 9:22

Dawno już na forum nie byłem i widzę, że conieco mnie omija. Też jestem chętny - narazie na wersję podstawową. Co Wy na to, żeby narazie przyjąć, że ja wskakuje na ten moment za paskud-a, a gdyby on się jednak odezwał wtedy dogada się z Kmicicem?

Przy okazji pytanie do Tuner DVB-T: czy w przyszłości można dokupić sam kabel sterujący do tunera i jaki będzie wtedy jego koszt?
Ostatnio zmieniony 15 sie 2012, 9:30 przez Zygi, łącznie zmieniany 1 raz.

argenta67

Post autor: argenta67 » 15 sie 2012, 9:30

Jacek pisze:Argenta67 uprawia jakieś sPiSkowe teorie dziejów.
To ty masz problem i we wszystkim go widzisz a jeśli jeszcze raz będziesz do mnie wycieczki wstawiał to akurat mnie sie odechce i nic nie będę robił w temacie bo jak na razie to nikt dobrego słowa w moim kierunku nie przekazał za to, że to ja i dzięki mnie bo na moim sprzęcie firma "M" wykonała prototyp. Jak się ktoś zobowiązuje do czego to pilnuje tego jak świnia koryta a nie ja będę pewnie szukał tych chętnych. Nie zapominamy również o Jędrek bo on też był tym co dołożył się do projektu i znalazł firmę "M".
PO drugie to czytaj co napisałem
argenta67 pisze: Jacek był na forum 30.07.12 ok czekamy.
a później swoje brednie wstawiaj. Bo nie potrafisz jak człowiek wejść na forum i napisać "jestem, jestem byłem na urlopie ale potwierdzam deklaracje" ale to za trudne trzeba dopiski i wycieczki wstawiać
Jacek pisze: Urlop każdemu się należy i nie koniecznie może mieć neta.
Siebie widzisz a ja to co nie mam nic innego do roboty tylko odpisać firmie "M" "jestem na urlopie" lub inne tego typu odpowiedzi a ludzie robią coś choć tylko ja za to płacę bo liczą na innych ludzi, że są zdecydowani.

Kolejna sprawa to nie mnie sie czepiaj tylko szukaj tego użytkownika paskud bo on tylko raz wszedł i sie zadeklarował i zniknął czyli wraz brakuje jeszcze do pełnej listy.

Tak na zakończenie: ten temat dotyczy "funkcjonalny Connect" a nie czepiania sie mojej osoby przez dwóch nie zadowolonych, LUKI82 i Jacek a ja mam już dość czytania wycieczek do mnie.
Zygi pisze:Dawno już na forum nie byłem i widzę, że conieco mnie omija. Też jestem chętny - narazie na wersję podstawową. Co Wy na to, żeby narazie przyjąć, że ja wskakuje na ten moment za paskud-a, a gdyby on się jednak odezwał wtedy dogada się z Kmicicem?
Jeśli jesteś zdecydowany to ja jestem za i później podam nr konta do wpłaty zaliczki 30% z 490 zł czyli 147 zł.

Awatar użytkownika
Zygi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Zygi » 15 sie 2012, 9:33

Jestem zdecydowany.

argenta67

Post autor: argenta67 » 15 sie 2012, 9:58

1. Argenta67
2. Jedrek
3. Jacek
4. jjash
5. LUKI82
6. Zygi
7.Foe
8.Kmicic
9.Kmicic
10.Kmicic

Czyli proszę o wpłatę na konto:
Auto-Start
14 1050 1025 1000 0090 9437 1219

Od razu informuje, że jak wpłynie dziewięć wpłat po 147 zł to całość przelewam na konto firmy "M" i tak jak pisali wcześniej po zaksięgowaniu wpłaty zaczynają produkcje płytki, czas 3-4 tygodnie.

Awatar użytkownika
Kmicic
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Kmicic » 15 sie 2012, 10:02

To startujemy!

Argenta - zaspokoję Twoje ego - jesteś boski, wspaniały i cudowny. I jak Ci się uda doprowadzić to do końca to wszyscy, ze mną włącznie, zapomną o Twoich kontrowersyjnych wejściach. Legendy powstaną o Tobie.
No chyba, ze przepuścisz kasę ;)

pozdrawiam.
Kmicic

argenta67

Post autor: argenta67 » 15 sie 2012, 10:07

Kmicic pisze:To startujemy!

Argenta - zaspokoję Twoje ego - jesteś boski, wspaniały i cudowny. I jak Ci się uda doprowadzić to do końca to wszyscy, ze mną włącznie, zapomną o Twoich kontrowersyjnych wejściach. Legendy powstaną o Tobie.
No chyba, ze przepuścisz kasę ;)

Na konto czekam.
pozdrawiam.
Akurat na laury i buziak i uściski to ja nie oczekuje ale trochę szacunku dla sprawy nigdy nie zaszkodzi bo inni potrafią się powstrzymać i po prostu napisać : ok2 : i koniec.

Awatar użytkownika
Zygi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Zygi » 15 sie 2012, 18:45

Dysozycja przelewu wysłana - jutro powinieneś mieć pieniądze na koncie. Świetnie, że powstaje taka opcja "wzbogacenia" connecta. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak to będzie działać.

Ps. Nie wiem, czy zauważyleś Argenta moje pytanie - bo widzę, że wcześniejszą wypowiedź edytowałem po tym jak napisałeś wiadomość. Więc ponawiam pytanie: czy w przyszłości można dokupić sam kabel sterujący do tunera i jaki będzie wtedy jego koszt?

argenta67

Post autor: argenta67 » 15 sie 2012, 19:07

Zygi pisze:Dysozycja przelewu wysłana - jutro powinieneś mieć pieniądze na koncie. Świetnie, że powstaje taka opcja "wzbogacenia" connecta. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak to będzie działać.

Ps. Nie wiem, czy zauważyleś Argenta moje pytanie - bo widzę, że wcześniejszą wypowiedź edytowałem po tym jak napisałeś wiadomość. Więc ponawiam pytanie: czy w przyszłości można dokupić sam kabel sterujący do tunera i jaki będzie wtedy jego koszt?
Ja mam tu specjalne uprawnienia wygnańca(bo przecież jest równość i demokracja) więc nie mam powiadomień ale nie czytałeś całego tematu bo jest napisane na początku
argenta67 pisze:Więc teraz o kosztach:
1. baza: Adapter (płytka + okablowanie) 4900zł /10szt
2. opcja: Touch-panel + navi-box + AutoMapa 1300zł/szt
3. opcja: Tuner DVB-T + kabel sterujący 800zł/szt
czyli jeśli ruszy a już rusza opcja "1" to reszta elementów wedle zapotrzebowania/zamówienia każdy wedle potrzeby i portfela. Są tacy co chcą dokupować sobie samodzielnie z innych źródeł kolejne elementy a ci co chcą od firmy "M" mogą to zrobić tak jak jest w cenniku.

Awatar użytkownika
Zygi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Zygi » 15 sie 2012, 20:27

Argenta, czytałem cały temat. A pytanie wzięło się stąd, że o ile moduł do nawigacji z panelem dotykowym znalazlem w takiej samej cenie jak w firmie "M", to sam moduł do TV znalazłem za 600zł i zastanawiam się, czy 200zł róznicy bierze się z kosztu kabla. Dlatego pytałem się o koszt samego kabla (bo nie wiem czy to jest jakiś specjalny, czy poprostu jakiś standardowy z zestawu). I tak narazie mam inne wydatki, więc to wszystko będzie musiało poczekać, ale dobrze mieć informację trochę wcześniej.
Pozdrawiam,
Zygi

Awatar użytkownika
Jedrek
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Andrzej

Post autor: Jedrek » 15 sie 2012, 20:29

Mój przelew też już poszedł
: ok2 :

argenta67

Post autor: argenta67 » 15 sie 2012, 21:05

Zygi pisze:Dysozycja przelewu wysłana - jutro powinieneś mieć pieniądze na koncie. Świetnie, że powstaje taka opcja "wzbogacenia" connecta. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak to będzie działać.

Nie wiem z jakiego powodu są takie a nie inne ceny bo są one podane/ustalone przez firmę "M" i tak jak pkt 1 jest obowiązkowy jest warunkiem tak reszta zależy od każdego z osobna. Ma to swoje za i przeciw bo jeśli oni robią i sprzedają to chyba wiedzą co zrobili a jak sie coś dokupuje z wolnej ręki to sie samemu szuka jeśli coś nie działa, ot i cały problem a wybór został wolny każdy wybiera co mu się podoba/pasuje.

Zablokowany

Wróć do „Car Audio & Navi”