Moderator: stabraf
Bardzo dobre podejście. No stress. Jak nie masz ciśnienia, to w końcu ustrzelisz coś sensownego, czego z całego serca życzę!ŻuczekM pisze:he, he typowe podejście handlarza - bierz co ci dają i ciesz się że w miarę kupy się trzyma
Nie kupił bo nie kupię samochodu który nie spełnia moich oczekiwań. Jak będzie trzeba to i parę miesięcy to potrwa ale w końcu coś znajdę. Jak nie będę mógł namierzyć Lybry w fajnym stanie to może rozejrzę się jeszcze za Stilo Multiwagon.
kolego jak zależy Ci na dobrej 2.0 dzwoń do mnie, mogę Ci coś sprowadzić, podobnie jak kolega brygadzistaŻuczekM pisze:he, he typowe podejście handlarza - bierz co ci dają i ciesz się że w miarę kupy się trzyma
Nie kupił bo nie kupię samochodu który nie spełnia moich oczekiwań. Jak będzie trzeba to i parę miesięcy to potrwa ale w końcu coś znajdę. Jak nie będę mógł namierzyć Lybry w fajnym stanie to może rozejrzę się jeszcze za Stilo Multiwagon. Do "niemca" się jednak nie dotknę, choćbym miał nic nie kupić
Opuści, opuści. Bo chyba tylko oszołom kupi auto ze zgubioną kartą pojazduŻuczekM pisze:Handlarz w życiu nie opuści 500 zl na kluczyk, dla niego 1 klucz to nic strasznego. Mam adres do właściciela, także jutro może uda mi się dopytać go jak to faktycznie było z tymi papierami. Gdy ostatecznie odpuszczę wóz mogę dać Ci namiary do handlarza na priv