Kappa - siłownik sprzęgła
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Kappa - siłownik sprzęgła
Muszę wymienić siłownik do sprzęgła,czy ten element można zastąpić od innej marki sam.Jaki jest koszt oryginału ,czy może mi ktoś pomóc?Z góry dziękuję.
Re: Kappa - siłownik sprzęgła
Po co kombinować jak ten element jest dostępny? Choćby na znanym portalu aukcyjnym.aleksandra pisze:Muszę wymienić siłownik do sprzęgła,czy ten element można zastąpić od innej marki sam.Jaki jest koszt oryginału ,czy może mi ktoś pomóc?Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

- andrzej1
- Przedstawiciel Regionalny
- Imię: andrzej
Jak kolega wcześniej napisał nie ma co kombinować ta cześć jest dostępna i nie jest droga
lepszy oryginał 

1. Lancia Kappa 2.0 dziewiąty cud świata.Była
2. Fiat Croma 1.9 Multi-Jet 150KM, BYŁA
3. Lancia Lybra 1,8 ben. sedan Była
4. Lancia Delta III 1.6 Platino od Dawida Była
5.Lancia Kappa 3.0 V6 24
Była
6. Lancia Ypsylon 1.2 V8 2004 rok Była
7. Lancia Thesis 2.0 TB 2002 rok
2. Fiat Croma 1.9 Multi-Jet 150KM, BYŁA
3. Lancia Lybra 1,8 ben. sedan Była
4. Lancia Delta III 1.6 Platino od Dawida Była
5.Lancia Kappa 3.0 V6 24

6. Lancia Ypsylon 1.2 V8 2004 rok Była
7. Lancia Thesis 2.0 TB 2002 rok
- bogdan
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
klik odpowietrzanie układu znajdziesz na forum.
Gwoli ścisłości-siłownik to chyba nie jest pompa tylko to na skrzyni (wysprzęglik), ale i to jest oczywiście dostępne a nawet są zestawy naprawcze zarówno do siłownika jak i pompkiwujekp pisze:Po co kombinować jak ten element jest dostępny? Choćby na znanym portalu aukcyjnym.aleksandra pisze:Muszę wymienić siłownik do sprzęgła,czy ten element można zastąpić od innej marki sam.Jaki jest koszt oryginału ,czy może mi ktoś pomóc?Z góry dziękuję.

KAPPA TDS & JTD
Ups. Ja od razu pomyślałem o pompce.volf pisze:Gwoli ścisłości-siłownik to chyba nie jest pompa tylko to na skrzyni (wysprzęglik), ale i to jest oczywiście dostępne a nawet są zestawy naprawcze zarówno do siłownika jak i pompkiwujekp pisze:Po co kombinować jak ten element jest dostępny? Choćby na znanym portalu aukcyjnym.aleksandra pisze:Muszę wymienić siłownik do sprzęgła,czy ten element można zastąpić od innej marki sam.Jaki jest koszt oryginału ,czy może mi ktoś pomóc?Z góry dziękuję.
Bo jeśli chodzi o wysprzęglik to AFAIR do mojej Kappy nie pasował ten z napisem Kappa, ale do Cromy (tej starej oczywiście).
Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)