Rzut beretem mosz

Moderator: wujekp
Nooo jeszcze jak by sie mojo baba dowiedziała , to bym mioł przynajmni z pić zlotów jak tralala a potem bym dochodził do siebie przez pół rokustabraf pisze:Manieeek...Ty nie pierdziel tylko szykuj kochankę i wiooo! Na zlot !!!
Rzut beretem mosz
jeśli myślisz o tym samym co ja - to jesteś świniastabraf pisze:Trzymomy Cię za słowo![]()
...bo czopki to trza w ....w ulotce piszom
Ok zamykam temat w myślach - reszta majjjlem.Też mi się taka świadomość buntowała. Miłej nocki dla wszystkich lanciomaniakówstabraf pisze:![]()
Przyjedź Marian w końcu na jakiś zlot, coby Cię wyściskać
Skończmy to OT bo nas zbanują![]()
![]()
oj tam oj tammjwmierzwiak pisze:Witam, ubolewam nad faktem iż miejsce zlotu tak bardzo oddalone jest od zachodniej granicy kraju lub chociaż od centrum żeby było wszystkim blisko.
Pozdrawiam Mateusz.
Ależ Mateuszu, my w twoje strony do Krzywańca jakoś daliśmy radę dojechać. Zapraszamy.mjwmierzwiak pisze:Witam, ubolewam nad faktem iż miejsce zlotu tak bardzo oddalone jest od zachodniej granicy kraju lub chociaż od centrum żeby było wszystkim blisko.
Pozdrawiam Mateusz.
wcale nie narzekam i nie marudzę, po prostu stwierdzam, że nie satysfakcjonuje mnie jazda ponad 4 godzinna w jedną stronę aby pobyć z Wami godzinkę i wracać. Mój charakter pracy nie sprzyja dalekim wypadom, bo kończąc pracę w sobotę o 14 i idąc w niedzielę na 6... sami rozumiecie...fataliza:(stabraf pisze:Teraz kurde wszyscy narzekają, a jak trza było przedstawić swoje propozycje na Zlot to kuźwa Pana nie było