No weź przestań, w tamtym roku miał pod nosemArtur G. pisze:Ale dasz radę, a XII będzie blisko Was (hmm , tak by wypadało).

Moderator: wujekp
No weź przestań, w tamtym roku miał pod nosemArtur G. pisze:Ale dasz radę, a XII będzie blisko Was (hmm , tak by wypadało).
BogdanA pisze:Maniek ty nie cwaniakujmarmal pisze:To po .uj żeśta sie tak daleko osadziliBogdanA pisze:To se górale nikskopienne wymysliłyWatazka pisze:920km, no nieźleKiedyś dojdzie do tego, że aby dojechać na zlot trzeba będzie wymieniać olej po drodze.
![]()
![]()
ja mam tylko 644km
cza odpust zrobić-może w przyszłym wymyślą Antypodycza więcej pracować i więcej odkładać
a niby kto jak nie my miał zasiedlic ziemie odzyskane
w głodnej Galicji było przeludnienie
a tu" błękit jeziora dookoła a nad jeziorem gdzieś kraj słońce i .......
No my to chyba już w trakcie procesji bo u nas zawsze w tym czasie leje deszczArtur G. pisze: Z 99% prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością przyjedziemy we czwartek, wyjazd z Lubartowa po procesji Bożego Ciała.
Ja dlatego otworzyłem sobie już subkonto (w portfelu) na ten celArtur G. pisze: Dlatego też cierpliwie czekamy na otwarcie konta do wpłat, "ustawianie" (wiem, trochę to dziwnie brzmi) składu do siatkówki itp.
Arturze podałbym Ci moje ale i tak wiem że mnie nie lubiszDlatego też cierpliwie czekamy na otwarcie konta do wpłat
Ale skąd taka niekorzystna o mnie opinia? czyżbym Ci podpadł? albo Ty mi?marmal pisze:Arturze podałbym Ci moje ale i tak wiem że mnie nie lubiszDlatego też cierpliwie czekamy na otwarcie konta do wpłat
Niekorzystna? To już pożartować nie możnaArtur G. pisze:Ale skąd taka niekorzystna o mnie opinia? czyżbym Ci podpadł? albo Ty mi?marmal pisze:Arturze podałbym Ci moje ale i tak wiem że mnie nie lubiszDlatego też cierpliwie czekamy na otwarcie konta do wpłathmm, nie możliwe, nie pamiętam ...
![]()