Dzieki za info, juz tam pisalem, ale na razie bez odpowiedzimjerzy pisze:Ty masz na bank termostat do wymiany lub skorzystaj z rad forumowiczów i załóż drugi (tańsza opcja). Zobacz do działu zrób to sam.

Dzieki za info, juz tam pisalem, ale na razie bez odpowiedzimjerzy pisze:Ty masz na bank termostat do wymiany lub skorzystaj z rad forumowiczów i załóż drugi (tańsza opcja). Zobacz do działu zrób to sam.
Wygląda na to że musisz wymienić termostat.tobi99 pisze:Co myślicie?
jenks pisze:temperature możesz też odczytać na wyświetlaczu klimy
. Ciekawe, też chciałbym wiedziećredy19 pisze:jenks pisze:temperature możesz też odczytać na wyświetlaczu klimy
W jaki sposób ?
Prawie na pewno do wymiany jest termostat, ale termostat nie jest jedynym problemem w tym wypadku. Dlaczego? Bo nawet jeśli silnik nie nagrzewa się do pełnej temperatury roboczej to te 70 stopni które masz i tak wystarczyłoby do nagrzania wnętrza auta. Moim zdaniem musisz też sprawdzić czy zapowietrzony nie jest układ ogrzewania wnętrza lub czy nie jest uszkodzona nagrzewnica.tobi99 pisze:Hej jestem nowy wiec proszę o wyrozumiałość. Mam taki problem ze temp silnika mam cały czas ok 70 stopni, a temp w kabinie nawet po przejechaniu 100 km jest zaledwie letnia ( przy ustawieniach nawiewów na max cieplo). Problemu nie było dopóki było cieplo. Teraz powoli zaczynają się minusowe temperatury i zaczyna to przeszkadzać. Co myślicie?