[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Post autor: belial666 » 09 lis 2015, 20:31

darbo pisze: Bóg...
Też zawiśnie, razem z wami... :)
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
kisiel
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: KRZYSIEK

Post autor: kisiel » 09 lis 2015, 20:38

Hej Darbo
Nie głosowałem na żadne z tych co są przy korycie lub byli bo uważam że głupotą jest wybierać po raz kolejny i kolejny oszołomów. Nie daliście wygrani wyborcy szansy spróbować nowym innym ludziom, Trudno
I
Przykro będzie przez KOLEJNE 4 lata cierpieć patrząc na nową władzę.

ile jeszcze tych lat trzeba żeby wybierać za a nie przeciw.
Jak jesteś piękna możesz być kapryśna

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 09 lis 2015, 20:41

darbo pisze:
Przykro mi kolego ale będziesz musiał przez najbliższe 4 lata cierpieć patrząc na nową władzę. Szczerze Ci współczuję.
Ty, ale weź tak logicznie uzasadnij wybór tych ministrów.
Jak słyszę, że Macierewicz jest merytoryczny to od razu przypominają mi się czasy, które znam z historii, a o ludziach którzy wygadują brednie nazywano heretykami.

Zastanawiam się dlaczego wyborcy PiS tak rzadko biorą udział w dyskusjach i tematach.
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 09 lis 2015, 20:46

Duch-Dziadka pisze: Zastanawiam się dlaczego wyborcy PiS tak rzadko biorą udział w dyskusjach i tematach.
Też się zastanawiam. W końcu na tym forum PIS uzyskał największą ilość głosów.

belial666 pisze:
Zadzwoniłem do znajomych z kółka różańcowego. Już się za ciebie modlimy do odpowiedniej patronki. :mrgreen:
stRitaWEB.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
kuba88
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Jakub

Post autor: kuba88 » 09 lis 2015, 22:29

Tak sie zastanawiam Darbo, nie razi cie fakt, ze po dojsciu do wladzy pis mialo stawiac na mlodosc, a gdy tylko wygrali wyciagneli z szafy wszystkie zakazane mordy, przez ktore notorycznie przegrywali w ostatnich latach? Czy nie czujesz sie oszukany faktem, ze w momencie nierozstrzygnietych jeszcze wyborow zaprzeczano lub szybko wycofywano sie z ministerialnych zapedow Macierewicza, by potem twierdzic, ze nic takiego nie mialo miejsca? Wreszcie, czy nie przeszkadza ci fakt, ze jeszcze nie stworzony rzad bedzie marionetkowy?
Uwierz mi, naprawde chcialem wierzyc, ze po tylu latach wreszcie sie czegos nauczyli, ale jak na razie wszystkie ich dzialania potwierdzaja moje obawy co do nich.
Ps. Mam nadzieje na konstruktywna i merytoryczna odpowiedz.
Były: Mitsubishi Colt GLXi mk.3 1.5, Vw Golf III 1.4, Nissan Almera 1.4, Lancia Dedra 1.8, Audi 80 1.9TDI, Ford Transit mk.4, Mercedes Sprinter 213CDI, Renault Master 2.5D, Lancia Zeta 2.1TD,Fiat Stilo MW 1.9JTD
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 09 lis 2015, 23:00

darbo pisze:
Duch-Dziadka pisze: Zastanawiam się dlaczego wyborcy PiS tak rzadko biorą udział w dyskusjach i tematach.
Też się zastanawiam. W końcu na tym forum PIS uzyskał największą ilość głosów.

belial666 pisze:
Zadzwoniłem do znajomych z kółka różańcowego. Już się za ciebie modlimy do odpowiedniej patronki. :mrgreen:
stRitaWEB.png
Za nas, za nas darbo, bo nas są legiony... :lol: :roll:
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 10 lis 2015, 7:44

darbo pisze:
luka pisze: Już twierdzisz, że trzeba dać czas rządzącym choć w głębi duszy wiesz, że ani Antek ani Błaszczak czy Jarek u sterów nie świadczy raczej o dobrej zmianie.
Skąd ta wiedza co ja "w głębi duszy" wiem? Jesteś moim psychoanalitykiem?

Przykro mi kolego ale będziesz musiał przez najbliższe 4 lata cierpieć patrząc na nową władzę. Szczerze Ci współczuję.
Jakoś wytrzymam, nie takie straszne rzeczy przeżyłem. Nie rozumiem tylko skąd u ciebie duma z takich postaci jak Macierewicz czy Kamiński, kiedy twierdziłeś że nie jesteś wyznawcą i wierzysz w przemianę PIS-u na bardziej "normalną" partię Szydłowca i Dudy. Zostałeś oszukany, jak wielu w miarę zdroworozsądkowych wyborców nowego pisu.

Awatar użytkownika
Heathen
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Konrad

Post autor: Heathen » 10 lis 2015, 7:52

Nie został nikt oszukany.
Szkoda że najbardziej psioczą Ci którzy na PIS nie głosowali.
I przypominam cytat sprzed 2 stron:
"Kaczyński musi sobie zapewnić stabilną większość, lojalny zespół, któremu nie przyjdą do łba głupie pomysły. Wiąże się z tym poukładanie wszystkich frakcji wewnątrz PiS, jak również usatysfakcjonowanie wszystkich grup wyborców. No i teraz marudzącym proponuję ułożyć to lepiej, niż ułożył Kaczor. Bez Ziobry? Proszę bardzo, mamy w pierwszych tygodniach syf w mediach i ploty, że 9 posłów odchodzi i PiS traci większość. Bez Gowina? Identyczna sytuacja. Bez Macierewicza? Twardy elektorat nie zniesie przegięcia w stronę Gowina i Ziobry, który zdradził. Bez Glińskiego? Środek elektoratu nie wytrzyma widoku Macierewicza Ziobry i Kamińskiego"

I kieruję pytanie do specjalistów, którzy tak psioczą i chcą dyskusji...kogo byście wybrali ?
Jakichś młodych? Zbyt ogólne stwierdzenie, proszę o konkretne nazwiska, możemy pogdybać.
Aktualny skład, to jedyna opcja która powinna zapewnić 4 lata stabilizacji w partii (co za tym idzie stabilnych rządów) czy się to PO podoba czy też nie.

Kaczyński poukładał trybiki
QV...soon:)

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 10 lis 2015, 8:51

Heathen pisze:Nie został nikt oszukany.
Szkoda że najbardziej psioczą Ci którzy na PIS nie głosowali.
I przypominam cytat sprzed 2 stron:
"Kaczyński musi sobie zapewnić stabilną większość, lojalny zespół, któremu nie przyjdą do łba głupie pomysły. Wiąże się z tym poukładanie wszystkich frakcji wewnątrz PiS, jak również usatysfakcjonowanie wszystkich grup wyborców. No i teraz marudzącym proponuję ułożyć to lepiej, niż ułożył Kaczor. Bez Ziobry? Proszę bardzo, mamy w pierwszych tygodniach syf w mediach i ploty, że 9 posłów odchodzi i PiS traci większość. Bez Gowina? Identyczna sytuacja. Bez Macierewicza? Twardy elektorat nie zniesie przegięcia w stronę Gowina i Ziobry, który zdradził. Bez Glińskiego? Środek elektoratu nie wytrzyma widoku Macierewicza Ziobry i Kamińskiego"

I kieruję pytanie do specjalistów, którzy tak psioczą i chcą dyskusji...kogo byście wybrali ?
Jakichś młodych? Zbyt ogólne stwierdzenie, proszę o konkretne nazwiska, możemy pogdybać.
Aktualny skład, to jedyna opcja która powinna zapewnić 4 lata stabilizacji w partii (co za tym idzie stabilnych rządów) czy się to PO podoba czy też nie.

Kaczyński poukładał trybiki
Dlaczego w rządzie nie mogły być osoby bezpartyjne, takie jak Morawiecki czy Strzyżewska? Dlaczego Jarkacz chciał stworzyć rząd ekspercki z Glińskim czy z tym prezesem PAN-u na czele, nie można było tak teraz?
Nie można bo w Pisie jest jak w jednej rosji, rządzi pan a do tego ma stare mordy, które nie mogły się doczekać aż będą sprzątać, typu Ziobro czy Kamiński.

Awatar użytkownika
Bartek-Lodz
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Bartek
Kontakt:

Post autor: Bartek-Lodz » 10 lis 2015, 9:03

A może trzeba właśnie trochę posprzątać - bo brudu Ci Panie od zatrzęsienia.
Wynajem aut, auta do ślubu - imprezy okolicznościowe - pojazdy zastępcze z OC sprawcy - pomoc w dochodzeniu roszczeń od ubezpieczycieli
Kappa 3.0 V6 1999 [204KM] AUTOMATIC ZF PB+LPG, Thesis 3.0 V6 2002 [215] PB+LPG, Thesis 3.2 V6 2003 [230KM] PB+LPG, Thesis Sportiva 2006 [200KM], Thesis Sportiva 2008 [185KM], Thesis 2.4 JTDm 2007 [185KM], Thesis 2.4 JTDm 2008 [185KM], Phedra 2.0 JTD 2005 [110KM], Citroen C8 2.0 JTD 2005 [109KM], Audi A6 C7 2.0 Ultra 2014 [190KM], Audi A8 D3 3.0 2008 [300 KM], Audi S8 D3 5.2 2007 [520 KM],Porsche Cayenne Turbo S 2003 [550 KM]

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 10 lis 2015, 9:14

Bartek-Lodz pisze:A może trzeba właśnie trochę posprzątać - bo brudu Ci Panie od zatrzęsienia.
Wolę żeby ci sprzątający byli czyści a nie z wyrokiem bezwzględnego więzienia. Jeżeli za każdym razem przy zmianie władzy będzie czyszczenie, zamiatanie, zemsty, odwracanie reform, rewolucje to raczej nic dobrego nie przyniesie.
Miało być inaczej a wyszło jak zawsze.

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 10 lis 2015, 9:24

Sprzątanie, bo to tkwi w korzeniach. Ktoś wyrzuca na wierzch, mówi prawdę jak jest... Po pewnym czasie staje się nie wygodny i wtedy właśnie trzeba sprzątania. To typowa reakcja.

Na tym forum widzę skłonności tylko u dwóch osób do PiS, a w głosowaniu wygrał... Klepali na potęgę... :)
Nr. telef. 501259455

ciociaE
Przedstawiciel Regionalny
Przedstawiciel Regionalny

Post autor: ciociaE » 10 lis 2015, 9:39

Nie da się zagłosować więcej niż raz, chyba że tworząc sztuczne konta, ale nie sądzę, żeby się w to bawili...
A i tak poparcie na forum niższe niż ogólnie w PL.

Co do rządu - czy ktoś widzi jakieś niespodzianki, coś, czego by się nie spodziewał? Może jakieś płonne nadzieje były wiązane z panią Szydło, jako nieznaną z niewiarygodnych posunięć wcześniej... Najgorzej jak Cię ktoś kłamie z premedytacją w twarz (wiem, wiem, czasami te niuansiki w stylu 'lub', że 'najbardziej prawdopodobne' itp., itd.). Czy ma znaczenie, że może nie chciała, a bardziej ją 'zmusili'?
No i 'podpada' Gowin - firmował swoją twarzą na konferencji tę 'akcję', ale cóż zrobić jak woli E niż O (między M i N)

A ogólnie to nudno na pewno nie będzie i ja czekam z pewnym zaciekawieniem na rozwój wydarzeń.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds

Awatar użytkownika
Heathen
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Konrad

Post autor: Heathen » 10 lis 2015, 10:00

Obrazek
QV...soon:)

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 10 lis 2015, 10:17

luka pisze:
darbo pisze:
luka pisze: Już twierdzisz, że trzeba dać czas rządzącym choć w głębi duszy wiesz, że ani Antek ani Błaszczak czy Jarek u sterów nie świadczy raczej o dobrej zmianie.
Skąd ta wiedza co ja "w głębi duszy" wiem? Jesteś moim psychoanalitykiem?

Jakoś wytrzymam, nie takie straszne rzeczy przeżyłem. Nie rozumiem tylko skąd u ciebie duma z takich postaci jak Macierewicz czy Kamiński, kiedy twierdziłeś że nie jesteś wyznawcą i wierzysz w przemianę PIS-u na bardziej "normalną" partię Szydłowca i Dudy. Zostałeś oszukany, jak wielu w miarę zdroworozsądkowych wyborców nowego pisu.
Właśnie - dzięki Tobie - uświadomiłem sobie, że reprezentuje najtwardszy, betonowy odłam wyznawców PIS w związku z tym nie czuje się absolutnie oszukany. Jestem Ci wdzięczny za głębokie analizy mojej osobowości; zawsze człowiek może się coś ciekawego o sobie dowiedzieć. Powrót "mord" Macierewicza, Kamińskiego i Ziobry przyjąłem z ulgą i nadzieją na fundamentalne zmiany w Polsce. Niepokoją mnie natomiast "gołębie" i "bankowcy" w tym rządzie ale mam nadzieję, że długo nie porządzą.

belial666 pisze:Za nas, za nas darbo, bo nas są legiony... :lol: :roll:
belial666 pisze:Na tym forum widzę skłonności tylko u dwóch osób do PiS, a w głosowaniu wygrał... Klepali na potęgę... :)

Jeszcze raz Belial666 podpowiadam grzecznie: pewne stany umysłowe wymagają korekty chemicznej. Takie małe, tyciusieńkie tableteczki potrafią zdziałać cuda, zażywane regularnie przez dłuższy czas skutecznie rozjaśniają ponurą rzeczywistość i koją zmęczone "spiskami" myślenie.

I druga dobra wiadomość dla Ciebie: grupa cieszyńskich dziewic "VIRGIN SQUAD" :mrgreen: namierzyła cie i rozpoczęła batalię o twoje nawrócenie. Na Twoim miejscu już bym się bał, bo będzie sie działo :)
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”