Też zawiśnie, razem z wami...darbo pisze: Bóg...

Też zawiśnie, razem z wami...darbo pisze: Bóg...
Ty, ale weź tak logicznie uzasadnij wybór tych ministrów.darbo pisze:
Przykro mi kolego ale będziesz musiał przez najbliższe 4 lata cierpieć patrząc na nową władzę. Szczerze Ci współczuję.
Też się zastanawiam. W końcu na tym forum PIS uzyskał największą ilość głosów.Duch-Dziadka pisze: Zastanawiam się dlaczego wyborcy PiS tak rzadko biorą udział w dyskusjach i tematach.
Zadzwoniłem do znajomych z kółka różańcowego. Już się za ciebie modlimy do odpowiedniej patronki.belial666 pisze:Też zawiśnie, razem z wami...darbo pisze: Bóg...
Za nas, za nas darbo, bo nas są legiony...darbo pisze:Też się zastanawiam. W końcu na tym forum PIS uzyskał największą ilość głosów.Duch-Dziadka pisze: Zastanawiam się dlaczego wyborcy PiS tak rzadko biorą udział w dyskusjach i tematach.
Zadzwoniłem do znajomych z kółka różańcowego. Już się za ciebie modlimy do odpowiedniej patronki.belial666 pisze:Też zawiśnie, razem z wami...darbo pisze: Bóg...![]()
Jakoś wytrzymam, nie takie straszne rzeczy przeżyłem. Nie rozumiem tylko skąd u ciebie duma z takich postaci jak Macierewicz czy Kamiński, kiedy twierdziłeś że nie jesteś wyznawcą i wierzysz w przemianę PIS-u na bardziej "normalną" partię Szydłowca i Dudy. Zostałeś oszukany, jak wielu w miarę zdroworozsądkowych wyborców nowego pisu.darbo pisze:Skąd ta wiedza co ja "w głębi duszy" wiem? Jesteś moim psychoanalitykiem?luka pisze: Już twierdzisz, że trzeba dać czas rządzącym choć w głębi duszy wiesz, że ani Antek ani Błaszczak czy Jarek u sterów nie świadczy raczej o dobrej zmianie.
Przykro mi kolego ale będziesz musiał przez najbliższe 4 lata cierpieć patrząc na nową władzę. Szczerze Ci współczuję.
Dlaczego w rządzie nie mogły być osoby bezpartyjne, takie jak Morawiecki czy Strzyżewska? Dlaczego Jarkacz chciał stworzyć rząd ekspercki z Glińskim czy z tym prezesem PAN-u na czele, nie można było tak teraz?Heathen pisze:Nie został nikt oszukany.
Szkoda że najbardziej psioczą Ci którzy na PIS nie głosowali.
I przypominam cytat sprzed 2 stron:
"Kaczyński musi sobie zapewnić stabilną większość, lojalny zespół, któremu nie przyjdą do łba głupie pomysły. Wiąże się z tym poukładanie wszystkich frakcji wewnątrz PiS, jak również usatysfakcjonowanie wszystkich grup wyborców. No i teraz marudzącym proponuję ułożyć to lepiej, niż ułożył Kaczor. Bez Ziobry? Proszę bardzo, mamy w pierwszych tygodniach syf w mediach i ploty, że 9 posłów odchodzi i PiS traci większość. Bez Gowina? Identyczna sytuacja. Bez Macierewicza? Twardy elektorat nie zniesie przegięcia w stronę Gowina i Ziobry, który zdradził. Bez Glińskiego? Środek elektoratu nie wytrzyma widoku Macierewicza Ziobry i Kamińskiego"
I kieruję pytanie do specjalistów, którzy tak psioczą i chcą dyskusji...kogo byście wybrali ?
Jakichś młodych? Zbyt ogólne stwierdzenie, proszę o konkretne nazwiska, możemy pogdybać.
Aktualny skład, to jedyna opcja która powinna zapewnić 4 lata stabilizacji w partii (co za tym idzie stabilnych rządów) czy się to PO podoba czy też nie.
Kaczyński poukładał trybiki
Wolę żeby ci sprzątający byli czyści a nie z wyrokiem bezwzględnego więzienia. Jeżeli za każdym razem przy zmianie władzy będzie czyszczenie, zamiatanie, zemsty, odwracanie reform, rewolucje to raczej nic dobrego nie przyniesie.Bartek-Lodz pisze:A może trzeba właśnie trochę posprzątać - bo brudu Ci Panie od zatrzęsienia.
Właśnie - dzięki Tobie - uświadomiłem sobie, że reprezentuje najtwardszy, betonowy odłam wyznawców PIS w związku z tym nie czuje się absolutnie oszukany. Jestem Ci wdzięczny za głębokie analizy mojej osobowości; zawsze człowiek może się coś ciekawego o sobie dowiedzieć. Powrót "mord" Macierewicza, Kamińskiego i Ziobry przyjąłem z ulgą i nadzieją na fundamentalne zmiany w Polsce. Niepokoją mnie natomiast "gołębie" i "bankowcy" w tym rządzie ale mam nadzieję, że długo nie porządzą.luka pisze:Jakoś wytrzymam, nie takie straszne rzeczy przeżyłem. Nie rozumiem tylko skąd u ciebie duma z takich postaci jak Macierewicz czy Kamiński, kiedy twierdziłeś że nie jesteś wyznawcą i wierzysz w przemianę PIS-u na bardziej "normalną" partię Szydłowca i Dudy. Zostałeś oszukany, jak wielu w miarę zdroworozsądkowych wyborców nowego pisu.darbo pisze:Skąd ta wiedza co ja "w głębi duszy" wiem? Jesteś moim psychoanalitykiem?luka pisze: Już twierdzisz, że trzeba dać czas rządzącym choć w głębi duszy wiesz, że ani Antek ani Błaszczak czy Jarek u sterów nie świadczy raczej o dobrej zmianie.
belial666 pisze:Za nas, za nas darbo, bo nas są legiony...![]()
belial666 pisze:Na tym forum widzę skłonności tylko u dwóch osób do PiS, a w głosowaniu wygrał... Klepali na potęgę...