maciej_ignys pisze:Zauważyłeś gdzie Nat podąża za jakąkolwiek frakcją ? Odsłania swoje poglądy polityczne ?
Oczywiście Nat masz prawo do dokonywania ocen. Ja Ci tego nie zabieram. Twoje merytoryczne wypowiedzi są godne podziwu i wyczerpujące.
Lecz moja rozmowa z Maciejem Ignysem dotyczy czegoś innego. Czy w kilku ostatnich wypowiedziach na tym forum ujawniłeś swoje poglądy/sympatie polityczne?. Czy taki przeciętny burak jak ja, czytając Twoje posty może się domyślić Twoich politycznych preferencji? Czy uprawnione jest moje przypuszczenie, że nie głosowałeś na PIS?
Proste pytanie. Czy możesz mi na nie odpowiedzieć? Czy może odpowiedzieć również Maciej?
Dla ułatwienia - jeszcze raz cytaty:
Nat pisze: Co więcej! Wbrew propagandowym bredzeniom PiSu i spółki
Nat pisze: I wyrzuć te pisowskie gadzinówki do śmietnika. Przecież oni, zupełnie jak prezes klubu Tęcza, słowa prawdy w życiu nie powiedzieli. Przynajmniej w tematach ideologicznych, w tym dotyczących UE. Wiem, bo sam dość regularnie przeglądam.
Nat pisze: Dlatego nie uczyniłem tego. Zasugerowałem jedynie, że Twoje sprzeczne z rzeczywistością wypowiedzi są toczka w toczkę tożsame z różnymi publikacjami
periodyków GuPol Codziennie, wŚmieci, Od Rzeczy i innych tego typu. 
Nat pisze:Wygrali stronnicy wszędobylskiego gówna,
Flyman jesteś tam gdzieś w eterze?
Wiem, że masz lewicowe poglądy wiec nie będziesz stronniczy. Wiem też, że potrafisz być obiektywny. Czy i Ty mógłbyś na to pytanie odpowiedzieć?
Ujawnił się Nat czy nie ujawnił?
Nat pisze:Moim zdaniem niepotrzebnie bawisz się w czepialstwo i szarpanie ludzi, zamiast rozmawiać o meritum. Zaraz zaraz, czy ja się aby nie powtarzam

Daj mi proszę szansę, bym nie musiał tego więcej pisać.

Dziękuję.
Proponuje zapoznanie się z historią tego wątku. Kto i kiedy zaczął się czepiać i szarpać. Kto pierwszy rzucił kamieniem i rozpoczął personalny atak. Można to łatwo sprawdzić. Jak już to zrobisz to zwróć uwagę też innym forumowiczom, napomnij ich a obwołam Cię pierwszym sprawiedliwym tego forum

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD