I dobrze.
Marcinie książki nie czytałem ale miałem okazję wcześnie usłyszeć ten cytat i zgadzam się z Tobą że porażające jest to że ojciec tak postrzega własne dzieciDuch-Dziadka pisze:Ja zamiast tracić czas na dyskusję, która i tak jest jak grochem o ścianę przeczytałem książkę.
"Tajemnice Jarosława Kaczyńskiego" - Krzymkowskiego
Warto się z tym zapoznać. Z jednej strony ludzka twarz Jarka, z drugiej ktoś o bardzo niskiej samoocenie.
Przerażające są też słowa jego ojca Rajmnuda - nic dobrego nie wyniknie z tego jeśli jego synowie przejmą władzę, a prowodyrem wszystkiego co złe jest Jarosław.
Tyle ode mnie
A wiecie jaki temat obecnie ma najwięcej stron_Rafako_ pisze:Wow125 stron... Idziecie chyba na rekord, co
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
Jaki?meqqex pisze:A wiecie jaki temat obecnie ma najwięcej stron_Rafako_ pisze:Wow125 stron... Idziecie chyba na rekord, co
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.![]()
Pozdrawiam.
Też chciałbym wiedziećdarbo pisze:Jaki?meqqex pisze:A wiecie jaki temat obecnie ma najwięcej stron_Rafako_ pisze:Wow125 stron... Idziecie chyba na rekord, co
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.![]()
Pozdrawiam.
Książki nie czytałem, ale próbowałem trochę o niej się dowiedzieć. Sam Krzymowski to dziennikarz Lisowego "Newsweeka" i do przeczytania książki też Lis zachęca, czym mnie skutecznie zniechęcaDuch-Dziadka pisze: "Tajemnice Jarosława Kaczyńskiego" - Krzymkowskiego
Warto się z tym zapoznać.
No więc może warto chwycić za lekturę i dowiedzieć się więcej o tej książce zamiast biadolić i wklejać bezprzedmiotowe linki. Gdybyś przeczytał choć pierwszy rozdział nie napisałbyś tych błazeństw powyżej.Hobbysta pisze:
Książki nie czytałem, ale próbowałem trochę o niej się dowiedzieć.
Pozdrawiam
To prawda, gdyż zakres wiedzy jest nie do ogarnięcia i o wielu zagadnieniach zupełnie nic nie wiem. Równocześnie cieszę się, że Ty znasz się na wszystkim i oby więcej takich było ludzi na świecieDuch-Dziadka pisze: , mało wiesz,
Rutuś pisze:Marcinie książki nie czytałem ale miałem okazję wcześnie usłyszeć ten cytat i zgadzam się z Tobą że porażające jest to że ojciec tak postrzega własne dzieciDuch-Dziadka pisze:Ja zamiast tracić czas na dyskusję, która i tak jest jak grochem o ścianę przeczytałem książkę.
"Tajemnice Jarosława Kaczyńskiego" - Krzymkowskiego
Warto się z tym zapoznać. Z jednej strony ludzka twarz Jarka, z drugiej ktoś o bardzo niskiej samoocenie.
Przerażające są też słowa jego ojca Rajmnuda - nic dobrego nie wyniknie z tego jeśli jego synowie przejmą władzę, a prowodyrem wszystkiego co złe jest Jarosław.
Tyle ode mnie
Duch-Dziadka pisze:No więc może warto chwycić za lekturę i dowiedzieć się więcej o tej książce zamiast biadolić i wklejać bezprzedmiotowe linki. Gdybyś przeczytał choć pierwszy rozdział nie napisałbyś tych błazeństw powyżej.Hobbysta pisze:
Książki nie czytałem, ale próbowałem trochę o niej się dowiedzieć.
Pozdrawiam
Z drugiej strony cieszę się, bo odsłoniłeś się tak w 100%. Najwyraźniej mało czytasz, mało wiesz, a starasz się robić wrażenie zupełnie inne. Na szczęście to tylko wrażenie.
Będzie bardzo trudnodarbo pisze: Hobbysta. Ja nie wiem jak Ty się biedaku po takiej demaskacji pozbierasz![]()
![]()
![]()
Bo tam na to wasze Podkarpacie neomarksizm nie dotarł i dlatego to takie dyrdymały na Forum wypisujecieHobbysta pisze:Witam!
Będzie bardzo trudnodarbo pisze: Hobbysta. Ja nie wiem jak Ty się biedaku po takiej demaskacji pozbierasz![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam