Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka
Wiem..... Pisaliście... Ale dawno mnie tu nie było.... Musze...adrian123 pisze:koło pasowe wału napędzające pasek wielorowkowy. dwumas jest ok. Mechanik uznal ze tam nie ma dojscia bo to przerabial juz w alfie i trzeba tak robic. Ogolnie teraz auto zaprowadzilem do serwisu ktory w Inowrocławiu ponoc najlepije ogarnia jtd wiec nie wiem. Jak dobrze ze znow kupilem Merca
Ja tylko przypomnę, że to głównie ten model rozpoczął zmianę wizerunku marki z niezawodnej i solidnej, na szajsadrian123 pisze: ↑06 mar 2017, 9:55 IMG_20170304_195034.jpgIMG_20170305_114337.jpgIMG_20170305_114358.jpg
Teraz kupiłem sobie takiego mesia od pierwszego właściciela, gościu kupił nowego w salonie w 2001 roku za 183 tysiące i przesiadl się na nową eSke. Mam nadzieję że za wartość Lancii chociaż gaz założę do niegoteraz przynajmniej wiem że mogę autem jechać wszędzie i wiem że nie padnie
167 tysięcy przebiegu
Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka
Kappa jest (jak to kiedyś kolega powiedział o Renault Premium, gdy się z magnumki przesiadł) weselszaadrian123 pisze: ↑17 mar 2017, 19:46 Fakt muszę przyznać, jeśli chodzi o komfort na tylnej kanapie to merolowi do kappy daleko, no i ocynk. Ale to są jedyne plusy kappy. Z przodu znacznie wygodniej jeździ mi się mercem. Na pewno to też zasługa porządnej automatycznej skrzyni, czego w Lancii nie uświadczysz. Jeśli chodzi o wyciszenie kabiny to Lancii do merca też daleko. Nie mówiąc już o nagłośnieniu bo audio kappy to nie wiem z czym porównać, chyba z jakimś starym Puntojedno jest pewne, po sprzedaniu C klasy byłem w stanie skusić się znów na lancie. Ale teraz już marki nie zamierzam zmieniać, a już na pewno nie na kapryśne Włoszki
![]()