[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Post autor: Hobbysta » 29 kwie 2017, 12:16

Letter to Macron from Polish democrats
[youtube][/youtube]
"Dear comrade Macron! Short ball. Don't wait for the end of elections. Come and help ass now, s'il vous plait. Do this without corpse. We don't want to wait any more. True Polish democrats need you. You are our last hope. In this country every day die horses and trees. Duck dictator wants a war. People cannot live in a room. People are sad. Even Polish Democrats, always smiling and open, lost the weather of ghost. So, don't wait. We are waiting for liberation. If You want You can take Donald Tusk. He can be your guidebook. He knows alien languages and can lead your French alien legion. You can take also some refugees. Many refugees. We need them. Poland under the duck regime is hypernationalistic. You can change it. In the name of progress and Allah. Merci beaucoup from the mountain. And remember, we Polish Democrats, the working people of towns and WSI, we always wanted to buy your Karakan helicopters. To make life better! To make life better for everyone!"
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus :)

Awatar użytkownika
Tomzik
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Tomczysław ;)

Post autor: Tomzik » 29 kwie 2017, 13:47

Hobbysta pisze: 29 kwie 2017, 12:16Come and help ass now,
A w czym ta d..a potrzebuje pomocy? :lol: Stoperan potrzebny czy wręcz przeciwnie?

Generalnie z tego co wiem to na forach polskojęzycznych jeśli cytuje się w zagranicznym języku to chociaż mniej więcej się potem wyjasnia znaczenie tego tekstu po polsku.

Ale po co - to już za dużo fatygi...
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205

Awatar użytkownika
FXX
Administrator
Administrator
Imię: Kamil

Post autor: FXX » 29 kwie 2017, 14:10

Tomzik pisze:
Hobbysta pisze: 29 kwie 2017, 12:16Come and help ass now,
A w czym ta d..a potrzebuje pomocy? :lol: Stoperan potrzebny czy wręcz przeciwnie?

Generalnie z tego co wiem to na forach polskojęzycznych jeśli cytuje się w zagranicznym języku to chociaż mniej więcej się potem wyjasnia znaczenie tego tekstu po polsku.

Ale po co - to już za dużo fatygi...
Może lepiej niech nie wyjaśnia, bo znowu jakieś "ass" wyjdzie z tego :P
Hobbysta pisze: 29 kwie 2017, 12:16alien languages
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hobbysta pisze: 29 kwie 2017, 12:16And remember, we Polish Democrats (...)
Zastanawiam się, kto to pisał, ale chyba nie chce wiedzieć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI

Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD

Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 29 kwie 2017, 19:09

Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 619: Powrót Słońca Peru
[youtube][/youtube]
"Kwiatami i okrzykami radości przywitał lud pracujący miast i WSI swojego umiłowanego przywódcę, Prezydenta Europy, Donalda Tuska. W taki oto sposób miliony Polaków zgromadzonych osobiście lub myślami na Dworcu Centralnym w Warszawie dały wyraz swojej tęsknocie za wielkimi zdobyczami Epoki Tuskowskiej. Następnie rozentuzjazmowany tłum odprowadził Przewodniczącego Tuska do prokuratury, gdzie ten złożył wizytę. Oczywiście wizytę czysto kurtuazyjną, bo Prezydent Europy już wcześniej zapowiedział, że nie jedzie tam by "z czegokolwiek się tłumaczyć". W taki oto sposób mimo chłodu i śniegu nad Polską znów zaświeciło Słońce Peru i dało polskim demokratom ludowym nadzieję na wyzwolenie z kaczystowskiego ucisku, a tym samym na realizację sztandarowego hasła Partii: By żyło się lepiej! By żyło się lepiej wszystkim!"
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus :)

bassooner
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Sławuś
Kontakt:

Post autor: bassooner » 29 kwie 2017, 20:40

musiałeś? musiałeś?!! a już tak fajnie się na forum zrobiło, normalnie i tylko samochodowo... a ty znowu z tą polityką wyjeżdżasz...

p.s. wchodząc na forum zastanawiałem się nie raz, kto pierwszy odkopie ten dawno nie otwierany wątek... nie myliłem się ;-(
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 30 kwie 2017, 9:30

Bassooner, wiem, wiem, wrodzona skromność nie pozwoliła Ci się przyznać do tego, że prosto z poligonu przyjechałeś powitać swojego umiłowanego przywódcę, jak tryumfalnie przyjechał pociągiem do Warszawy (na dole zdjęcia, trzeci od prawej to chyba właśnie Bassooner).

Awatar użytkownika
Tomzik
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Tomczysław ;)

Post autor: Tomzik » 30 kwie 2017, 13:50

A Ty nie wybierasz się do Białegostoku na uroczyste odsłonięcie pomnika wraz z przemówieniem samego wielkiego wodza?
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 06 maja 2017, 18:46

Platforma Obywatelska zachęca do udziału w Marszu!
[youtube][/youtube]
"Już w sobotę 6. maja 2017 - wielki marsz esbeków, komunistów i lumpenliberałów. Odnalazł sie prawdziwy spot, który w zawierusze i gorączce przedmarszowej gdzieś się zapodział. Odnaleźliśmy go..."

piotriix

Post autor: piotriix » 06 maja 2017, 19:09

Gdybyś choć odrobinę zadał sobie trud i poczytał historię o wielkim Romualdzie i jego wspaniałej i prawej rodzinie to chyba gdzie indziej byś szukał komuchów ,esbeków itd.
Ale niestety jesteś wypadowá nieuctwa i zwykłej nienawiści.
Choć ta druga byłaby mniejsza wprost proporcjonalnie do wiedzy gdybyś já posiadł.
A tak idziesz jak owieczka wszędzie tam gdzie Ci Twój pan wskazuje.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
meqqex
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: meqqex » 06 maja 2017, 19:23

Hobbysta pisze: 06 maja 2017, 18:46 Platforma Obywatelska zachęca do udziału w Marszu!
[youtube][/youtube]
"Już w sobotę 6. maja 2017 - wielki marsz esbeków, komunistów i lumpenliberałów. Odnalazł sie prawdziwy spot, który w zawierusze i gorączce przedmarszowej gdzieś się zapodział. Odnaleźliśmy go..."
Hobbysta żal mi Ciebie...
[Lancia_Lybra_SW_LX_1.9_JTD_85kW_2004R]
6cio biegowy manual
BREMBO Brakes System
Novitec 18 inch wheels
ECU soft update STAGE 1 150 KM / 340 Nm by Ramzes_II

bassooner
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Sławuś
Kontakt:

Post autor: bassooner » 06 maja 2017, 21:31

meqqex pisze: 06 maja 2017, 19:23
Hobbysta pisze: 06 maja 2017, 18:46 Platforma Obywatelska zachęca do udziału w Marszu!
[youtube][/youtube]
Hobbysta żal mi Ciebie...
a nam wszystkim Ciebie...

p.s. przeróbka tego spotu jak i jego bezmyślne powielanie jest poniżej jakiejkolwiek godności i wrażliwości ludzkiej...
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 07 maja 2017, 9:41

To też jest dobre : :lol:
Grubo! Hadacz atakuje "marsz wolności" na "marszu wolności"! "PO było grupą przestępczą!"
[youtube][/youtube]

Awatar użytkownika
FXX
Administrator
Administrator
Imię: Kamil

Post autor: FXX » 07 maja 2017, 10:27

meqqex pisze: 06 maja 2017, 19:23Hobbysta żal mi Ciebie...
Mi jest żal jego otoczenia :)
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI

Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD

Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX

Awatar użytkownika
andy1158
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Andrzej

Post autor: andy1158 » 07 maja 2017, 11:23

[youtube][/youtube]
Współczuć to za mało...
Pozdrawiam Andrzej.
Jest: Mitsubishi ASX
Były:Lancia "Bella" Musa 1,4 Platino 2007r, Renault 5, Renault 9, VW Passat Variant, Nissan Micra.

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 07 maja 2017, 13:31

Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 621: Marsz wolności
[youtube][/youtube]
"To już świecka tradycja, że w Warszawie marsz pierwszomajowy przeszedł z kilkudniowym opóźnieniem. Dzięki temu wspaniałemu pomysłowi racjonalizatorskiemu polskich demokratów udało się połączyć w jedno kilka ważnych obchodów: święto pracy, święto wstąpienia do Unii i Dzień Zwycięstwa. Nic więc dziwnego, że jak co roku ludowy marsz wolności zgromadził niepoliczalne masy robotnicze i chłopskie mieszczące się gdzieś w przedziale od tysiąca do miliarda. Byli wszyscy: zasłużeni działacze partyjni, kombatanci walk z kaczyzmem i stachanowcy utrwalania procesu europeizacji. Nie zabrakło prostych chłopów z PSL-u, którzy przyjechali do Stolicy tak ogólnie z ogólnymi hasłami ogólnochłopskimi. Byli szeregowi działacze KOD-u świętujący wolność przyniesioną w 1945 roku przez bratni Związek Radziecki. Byli też warszawiacy, którzy wyszli na spacer. Tyle różnych intencji. Tyle różnych twarzy. Ale hasło przewodnie od lat to samo. Hasło sztandar. By żyło się lepiej! By żyło się lepiej wszystkim!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”