Xofer pisze: ↑07 lis 2018, 8:23Moja Thema jest sprowadzona i mogłem ja sprawdzić w FCA, mam wszystkie informacje o przebiegu, przeprowadzonych serwisach i kampaniach
Niemożliwe
Dobra, ja się nie znam
volf pisze:Przecież pokazał niezłą korozję w tych 2 sprawdzanych egzemplarzach-więc nie za bardzo wiem co ma do tego żródło informacji i o jaką konkretnie informację chodzi. Skoro pisze, ze nie mają ocynku to pewnie to sprawdził-ma taki fajny miernik, można podejrzeć na filmiku o mazdach bez ocynku na jego kanale.
Wydawałoby się logicznym, żeby to sprawdzić, jednak w przypadku tego Pana nie jest to takie oczywiste

Przy okazji audycji na TokFM, gdzie prowadzi swój program, o Giulii Q i totalnych bzdurach jakie tam wypowiadał, przesłuchałem kilka innych audycji tego Pana i... było tam mnóstwo kwiatków rozmijających się z prawdą.
Dlatego jestem zdania, że pokazane dwa egzemplarze z rdzą jak potwierdzenie, w przypadku Balkana traktowałbym z dużą rezerwą.
belial666 pisze:
Jak wtedy ma sie twoje zakładanie gazu do HEMI ile o ile ono ma tylko podłoze czysto ekonomiczne to spoko, ale nie wciskaj nikomu że zajebiście współgra on z V8. Wystarczy wejsc na forum Chryslera i zobaczyc jak ludzie borykaja sie z problemem ubogiej mieszanki. V8 sliczna jednostka. Zagazowana to jednostka powoli umierająca za sprawą ignorancji
Monterów LPG jest obecnie cała masa. Celowo napisałem monterów, bo niestety spora część rzekomych gazowników potrafi założyć gotowy zestaw i wystroić go w podstawowym zakresie albo na autoadaptacji.
HEMI na prawdę bardzo dobrze znosi LPG, ale nie można oszczędzać na komponentach i założyć całość u prawdziwego gazownika, a nie montera instalacji.
Jakiś czas temu byłem MiTo na zerowym przeglądzie LPG w autoryzowanym serwisie STAGa i akurat stał Jeep właśnie z HEMI pod maską, którego ratowali po wcześniejszych fachoFcach, którzy założyli m. in. instalację na pojedynczym reduktorze policzonym nawet nie na styk, a do tego z zza małą średnicą faro.
I taka ciekawostka, oprócz Jeepa stał też Freemont właśnie z 3.6 V6, do którego zakładali dopiero LPG