Hobbysta pisze: ↑26 sty 2019, 11:07
Widziałeś gdzieś moją klepsydrę czy też jest to wyraz szacunku, o którym napisałeś niżej?
Naprawdę trzeba tu coś tłumaczyć? Oczywiście, że nie widziałem twojej klepsydry, do tego nikomu śmierci nie życzę, a już na pewno z tak błahych pobudek jak inne poglądy. Samo sformułowanie było raczej lekko ironicznym skomentowaniem twojej aktywności na forum. Przy innych klubowiczach uaktywniających się po dość długim czasie użyłbym takie samego tekstu i naprawdę nie wiem jak to ma się do szacunku lub jego braku.
Tak, wysłuchałem.
To powiedz mi, gdzie ty widzisz tutaj " nienawiść w czystej postaci"? Chyba, że chodziło ci o cytowane przez niego nienawistne wpisy, to popieram w pełni. Ja rozumiem, że możesz Durczoka nie lubić, ale trochę obiektywizmu by nie zaszkodziło i jeśli ma rację to nie zaprzeczaj temu tylko z powodu personalnej niechęci, a jeśli uważasz inaczej to uargumentować dlaczego. Na tym chyba polega dyskusja, ale co ja tam mogę wiedzieć.
Wyrażasz swój pogląd obrażając konkretne ugrupowania partyjne i równocześnie nawołujesz do szacunku.
Ok, zamiast słowa banda, wstaw sobie odpowiednik o mniej negatywnym nacechowaniu emocjonalnym, np. grupa, klika, towarzystwo kolesi. I znowu, kogo obrażam stwierdzając, że MOIM ZDANIEM oba wyżej wymienione ugrupowania są siebie warte?
Ostatnio zmieniony 26 sty 2019, 17:02 przez
FXX, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Poprawiłem cytat.
Były: Mitsubishi Colt GLXi mk.3 1.5, Vw Golf III 1.4, Nissan Almera 1.4, Lancia Dedra 1.8, Audi 80 1.9TDI, Ford Transit mk.4, Mercedes Sprinter 213CDI, Renault Master 2.5D, Lancia Zeta 2.1TD,Fiat Stilo MW 1.9JTD
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km