Może wydzielić tą dyskusję, albo wywalić w kosmos, bo w sumie to tu koledze nabijamy niepotrzebnie posty nie na temat auta

Moderator: stabraf
Tomzik, nawet nie mówię że obejrzyj na żywo. Po prostu zobacz ogłoszenia samochodów z instalacją LPG - choćby pierwsze z brzegu. Widzisz gdzieś koło w środku/bagażniku?
Jakie 5 foteli?Tomzik pisze:Ano tak, ale znowu - po kiego taki autobus wielki skoro masz tylko 5 foteliNo chyba, że da się zachować i fotele i zbiorniki, ale osobiście bym wolał nie podróżować na potencjalnym środku pirotechnicznym
Może wydzielić tą dyskusję, albo wywalić w kosmos, bo w sumie to tu koledze nabijamy niepotrzebnie posty nie na temat auta
Ale nawet nie mam zamiaru Cię namawiać. Po prostu byłeś uprzejmy napisać o samochodzie, którego ewidentnie nie bardzo znasz, i postanowiłem sprostować te kilka faktów, jako że z 8 lat ujeżdżałem taki pojazd. A czy to Cię do niego przekona? Mam to gdzieś
Tutaj chyba lekko pojechałeś...?
Pod wieczór wydzielęmikee72 pisze:Kamil, może byłbyś uprzejmy wydzielić tą dyskusję do tematu 'Czy istnieje życie po Phedrze? Voyager.'
Chyba warto tam będzie podać trochę faktów i wyprostować kilka mitów..
Nie zamierzam Cie nawracać