Zupełnie nie jest mi do śmiechu

A mi jakoś mało do śmiechu. Jestem trochę zniesmaczony, trochę przerażony itd. Najgorsze że takich jest więcej ...
A jak nowe samochody podrożały, szukaliśmy ostatnio Berlingo/ProAce/Rifter- w dobrej opcji nowy to nawet 100 tysięcy! Za dostawczaka.
Dawid, czy to przypadkiem nie Ty napisałeś? Coś Ci się odmieniło?Dawid pisze: ↑14 lut 2021, 17:59 Ci co wierzą w tego wirusa-otrząsnąć się.Nie ma żadnego wirusa,a jeśli już to na pewno nie jest to groźne.Skąd takie maje myślenie? Byłem teraz w Pl u umierającego na raka wujka.Wujek dwa tygodnie wczesniej wyszedł ze szpitala gdzie min przeszedł Covid.Chłop któremu w tym samym czasie spuścili z płuc 4 litry płynu całego wirusa przeszedł praktycznie bezobjawowo.Oczywiście całe leczenie poszło w łeb bo został położony na oddziale covidowym gdzie lekarze nie robili przy nim praktycznie nic.Do domu wyszedł z wynikiem ujemnym ale w stanie takim że dostał skierowanie do hospicjum.
Przed wyjazdem do hospicjum obowiązkowy test.I co? Wynik dodatni.dobre prawda....Dodam że cały czas miałem z nim kontakt.Kupiliśmy prywatnie testy w aptece.Testowaliśmy się my jak i wujek.Cały czas wyniki ujemne.Nie było ani jednego dodatniego.Był ten fakt zgłaszany do lekarza prowadzącego ale on nie chciał tego słuchać.Twierdził że te wyniki są mało wiarygodne.Skoro takie są to po co są sprzedawane?Szczęście całe ze wujka nie zabrali tam gdzie miał trafić bo w piątek wśród najbliższych w domu odszedł.
Przyjechał coroner....ubrany w koszule z garnituru z maseczką z biedronki za 50 gr na gębie.Przypominam że wujek oficjalnie cały czas był covidowy.Coroner nawet rękawiczek nie miał założonych.W akcie zgonu napisano zatrzymanie oddychania-Covid.Nie ma nawet wzmianki o raku który wujka całego od środka ****.Na powrocie do domu robiłem test już oficjalnie na granicy.Oczywiście negatywny.
Myślcie sobie i piszcie co chcecie...ja w to nie wierze.To jest tylko pretekst by pozbywać się najsłabszych,najbardziej uciążliwych czytajcie schorowanych biednych ludzi.A lekarze? Po co się szczepią jak nadal są tylko teleporady? Taka sama *** klika jak kler.Polska to chory kraj rządzony przez jeszcze bardziej chorych ludzi.